Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » Admin » 2008 » Февраль » 11
Admin Страшное ДТП на объездной Житомира. ФОТО

Admin


Оценка: 2.7/5 Голосов: 3

Страшное ДТП на объездной Житомира. ФОТО

10.02.2008, 23:09:52 7795 2.7 0

Тяжка автопригода сталась на об’їзній Житомира. Приблизно о 7.30 водій автомобіля Нива темно-зеленого кольору з невідомих причин спрямував авто на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення з автомобілем Мерседес, що рухався назустріч у напрямку Києва, передає Magnolia-tv.

Зіткнення було такої сили, що в Ниви відірвало передню частину і відкинуло її на відбійник. Кузовну частину Ниви якусь відстань ще протягнуло впритул до протилежного відбійника зустрічної смуги і відкинуло до її середини, де вона врешті і спинилась. Сріблястий Мерседес при ударі підскочив угору метра на півтора, і під нього потрапив автомобіль Москвич, що рухався слідом за Мерседесом.

"Я прийняв всі міри для негайної зупинки, ще коли побачив, що Нива вискочила на зустрічну смугу", - виправдовується водій Москвича, - "Але таки не зміг уникнути зіткнення!".

Швидка майже одразу прибула на місце зіткнення, але водію Ниви допомога так і не знадобилась. В результаті удару його відкинуло в задню частину салону Ниви. Отримані травми виявилися несумісні з життям. Смерть настала миттєво. Якби водій Ниви був за кермом пристебнутий, міг би лишитися живим, адже простір кузовного салону лишався достатнім для цього!

Водія Мерседеса врятували подушки безпеки. На фото видно, яким потужним було зіткнення. Лобове скло Мерседеса майже витовчено. Якби не подушки безпеки, шансів вижити практично б не було. З переламами кісток він був доправлений до лікарні.

Невідомо, що стало причиною трагедії. Чи то заснув водій Ниви, чи йому стало погано, чи в тумані і ранкових сутінках він не справився з керуванням. Крапку має поставити слідство. Як би там не було, а життя не повернеш. Тож, шановні водії! Не нехтуйте правилами безпеки, бо в одну мить, все ради чого Ви порушуєте правила, стає непотрібним…

Анатолій. З місця подій.


Анатолій. З місця подій.


Анатолій. З місця подій.






Анатолій. З місця подій.


Анатолій. З місця подій.


Анатолій. З місця подій.


Анатолій. З місця подій.







Фото з місця подій.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо