Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Смешное » Admin » 2008 » Июнь » 27
Admin В Житомире завершилась выставка карикатур «Скрепка-4». ФОТО

Admin


Оценка: 5/5 Голосов: 1

В Житомире завершилась выставка карикатур «Скрепка-4». ФОТО

27.06.2008, 19:26:36 3861 0.0 0

Дві робочі, заляпані фарбою стрємянки в Житомирському салоні Художника. Між ними натягнуто дві тонкі нитки, а до ниток канцелярськими скріпками причеплено 52 аркуші А4 з малюнками - саме такий вигляд мала бліц-виставцка карикатур «Скрепка-4. Преса і влада».

Таким ориніальним спопосбом свої пильні погляди на взаємовідносини преси і влади представили вісім вітчизняних карикатуристів. Втім, виставка тривала всього декілька годин.

- Головна перевага таких виставок - оперативність. Це справді бліц. Все можна зробити за 15 хвилин, а найбільше часу займає вибір теми, - пояснив ПроЖитомиру художник-карикатурист Василь Вознюк.
 
Костянтин Казанчев, голова асоціацї карикатуристів, трохи інакше пояснив таку дивну концепцію. Не важливо, як і де організовується виставка. Якщо на скріпках - най буде так. Аби люди побачили. На щось серйозніше треба кошти, час, спонсори. Держава майже не надає ніякої підтримки. Доводиться самотужки викручуватись. Тому і бліц, тому так  мало часу висить. Нема можливості затриматись надовго. Ці питання просто не вирішуються зара.

"Чим кращі в країні діячі культури, тим гірше у нас міністерство культури", - підсумував він, додавши, що: "Карикатуристи в Україні - світового рівня, я за базар відповідаю. От тільки по-троху розбігаються по закордонам".

В Житомирі виставку організовано силами місцевих ентузіастів, а це обласна спілка ветеранів афганської війни, громадська організація “Творче об’єднання “Аполлон”.


Сергій Роздум, ПроЖитомир
фото автора


 
виставка




Цього разу виставка мала вже 4 скрєпкі

 



трохи карикатур




  ще трохи





команда карикатуристів штурмує одну з драбин




Констянтин Казанчев, голова асоціацї карикатуристів



Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо