Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Украина » Admin » 2009 » Сентябрь » 30
Admin Радомишль: ностальгія за 90-ми. ФОТО

Admin


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Радомишль: ностальгія за 90-ми. ФОТО

30.09.2009, 12:35:38 8337 5.0 0

Спокійне провінційне поліське містечко. Якби не пивзавод, що варить досить непогане пиво з "тутешньою" назвою "Радомишль", а також "львівську" "Першу приватну броварню", то про місто мало б хто чув.




Заїхали абсолютно випадково - збирались у Житомир, але обламались стояти в черзі на маршрутку. Натомість, бусик до Радомишля якраз мав відправлятись, і там були вільні місця:). От і чудово.






Редакція місцевої газети. можна помітити, що "продаються різні..."





В центрі міста, як полагаєцця, пам"ятник Іллічу, пам"ятник Шевченку (поза кадром), і, звісно, православний church - куди ж без нього:).





Вкрита ряскою і подекуди сміттям річка Мика - приток Тетерева.











Осінь, бузькове гніздо і пивзавод - sweet Ukraine. Скуповуємось в фірмовому магазині і робимо привал в лісі, що видніється на задньому плані фото.:)





Майбутній музей "етнопарк". Будівля старовинного млина, яку реконструює колекціонер Олексій Шеремєтьєв. Він планує влаштувати музей військового причандалля (кажуть, чувак любить період Кримської війни), а його дружина Ольга Богомолець (відома всім, причетним до "Збережи старий Київ", гг) - музей домашніх ікон. Ось тут детальніше про цю історію. Взагалі, відновлення млина - затія прикольна, ще б ремонт дороги до цього місця проспонсорували - були б відвідувачі. Ремонт млина і облаштування парку просувається досить активно, до речі.





Скульптор працює, фотограф - фотографує.




Всередині




Поглянули на майбутній музей, подякували упоряднику робіт (він поводив нас по об"єкту і розповів, де що буде) і пішли на луги обіч "млинового" парку




А потім назад, в бік автостанції.
Зайшли в кафе (досить гламурненького вигляду), за 15 гривень можна поїсти смачний борщ, порцію дерунів і чай.





От і все, малята.

А, не зовсім все. Було б прикольно всілякі меми і міфологію з приводу топоніму "радомишль" придумати, за аналогією з канонічним православненьким радіо "радонєж". :)
Молитись, поститись і пити пиво "Радомишль":)

фотографоман Rigoberto Lopez Perez 
boga4.livejournal.com

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо