Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Октябрь » 10
asus Тимошенко натякнула, що Янукович помре як миша - від оргазму

asus


Оценка: 2.5/5 Голосов: 8

Тимошенко натякнула, що Янукович помре як миша - від оргазму

10.10.2010, 14:23:06 2179 2.5 0

Юлія Тимошенко заявила, що, набираючи повноважень, президент Віктор Янукович сам знищує себе як політика. Вона порівняла його з мишею, якій вживили електрод і та померла від задоволення.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович із перших місяців свого правління зайнявся політичним суїцидом.

"Янукович знищує себе як політика сам. На здоров'я. Але, знищуючи власний авторитет, він підриває авторитет країни. А ось це мені не байдуже", - сказала Тимошенко в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня".

Вона порівняла "політичну смерть" Януковича із сюжетом про мишу у науково-популярному фільмі.

"Простій білій миші вставили електрод у мозок, у нервову точку збудження оргазму і поставили перед нею педаль. Миша сама могла натискати на педаль, регулюючи кількість задоволення. Донатискалася на педаль до того, що померла. Причому швидко, за кілька годин", - розповіла Тимошенко.

На її думку, Янукович наразі "без розумної поміркованості сумнівним способом набирає і набирає собі владних повноважень, втрачаючи при цьому основу основ влади — довіру і повагу свого народу та світової спільноти."

"Український народ, українські еліти можуть сьогодні змовчати, зціпивши зуби, можуть навіть іноді від страху та неминучості підіграти владі. Але, повірте, вони ніколи не змиряться з подібним станом справ. І коли з'явиться перша можливість змінити владу, вони її змінять. Рішення Конституційного суду - піррова перемога", - констатувала лідер БЮТ.

Нагадаємо, 1 жовтня Конституційний суд визнав політичну реформу 2004 року неконституційною. Таким чином, Україна повернулася до старої Конституції 1996 року і президентсько-парламентської форми правління. Повноваження чинного глави держави Віктора Януковича були значно розширені.

Це викликало хвилю обурення серед представників опозиції, які заявили, що в Україні встановлюється авторитаризм.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо