Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Октябрь » 25
asus Свобода оголосила війну данєцкім нащадкам савєцкіх асвабадітєлєй

asus


Оценка: 2.1/5 Голосов: 11

Свобода оголосила війну данєцкім нащадкам савєцкіх асвабадітєлєй

25.10.2010, 15:40:58 2584 2.1 9

Свободівці обіцяють ганяти "данєцкіх" вулицями Львова, доки ті не здадуться. У своїй перемозі свободівці впевнені і "ховатися в лісах" не збираються.

ВО "Свобода" заявило про війну з нащадками "асвабадітєлєй з георгіївськими лєнточками" – "данєцкімі". Свободівці впевнені в перемозі, оскільки уже перемагали свого часу "савєцкіх".

Про це заявив кандидат на посаду львівського міського голови від "Свободи" Юрій Михальчишин, який вважає, що мова сьогодні має йти не лише про місцеві вибори і політику. Таку думку він висловив 24 жовтня під час свого виступу на мітингу біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

"Всі ми віримо в 10 заповідей Божих. Хочу нагади одинадцяту, яка звучить так: "Не бійся! ". Не бійся бути українцем, не бійся захищати своє, не бійся темряви, бо прийде світанок ", - сказав свободівець, звертаючись до львів'ян, що зібралися на мітинг.

Михальчишин зазначив, що сьогодні сила – за "буржуями неукраїнського походження і їхніми місцевими прислужниками ".

"Але сьогодні ми не говоримо тільки про політику і про вибори, ми говоримо про війну. Яку війну? Ту саму війну, яку вони вели проти нас у 30-40 роках, коли вони прийшли сюди, щоб забрати нашу землю, щоб забрати нашу мову, щоб нас депортовувати і морити голодоморами ", - наголосив він.

"Вони – нащадки тих самих "асвабадітєлєй з георгіївськими лєнточками " - сьогодні ведуть проти нас ту саму війну. Я хотів би передати їм наш палкий бандерівський привіт і нагадати, що Львів не продається, а львів'яни не здаються. Вони думають, що ми будемо по лісах ховатися бігати? Це вони будуть від нас бігати по вулицях Львова ", - сказав Михальчишин.

"Одного разу ми перемогли савєцкіх – переможемо і данєцкіх!", - наголосив він.

Нагадаємо, що 24 жовтня, біля пам'ятника Тарасу Шевченку у Львові пройшов мітинг за участі представників 14 політичних сил, що увійшли до об'єднання "За чесні вибори ". Політики попередили львів'ян, що влада готує фальсифікацію результатів виборів 31 жовтня і закликала громаду чинити опір діям, що на це спрямовані.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 9
KAPJICOH
1 Andrey (KAPJICOH)   • 16:03:20, 25.10.2010 [Материал]

Я чет не понял... кто-то обратно в Польшу хочет?
telefon
2 джавахарлал нюру (telefon)   • 16:26:49, 25.10.2010 [Материал]

Действия и заявления свободы всё больше напоминают мне действия нацистов. Они делят граждан Украины по националностям и уже намекают, что Украина - только для украинцев!..
Lisa111
3 Роман (Lisa111)   • 17:03:19, 25.10.2010 [Материал]

Умом Свободу не понять...
либерти
4 либерти (либерти)   • 18:25:43, 25.10.2010 [Материал]

Дайош до влады буржуев украинского происхождения и их местных прислужников! И будет всем счастие!..
wowa
5 житомирянин (wowa)   • 00:14:31, 26.10.2010 [Материал]

ВО "Свобода" заявило про війну з нащадками "асвабадітєлєй з георгіївськими лєнточками" – "данєцкімі". Свободівці впевнені в перемозі, оскільки уже перемагали свого часу "савєцкіх".

Не смеши мои тапочки!
Дивизию СС "Галиччина" РККА смело за два дня, а с УПА до 56 года было окончательно покончено, причём самим же бывшим УПАвцем .
И действительно, полякам на воспитание хочеться?
Там много чего припомнят.

либерти
6 либерти (либерти)   • 09:42:51, 26.10.2010 [Материал]

Для чего,Вова,Вы приплели сюда Галичину и УПА?.. Мало того,что Вы черпаете свои познания из ВИКИ,но и суете их куда не попадя...
Насчет дивизии - их РККА не смело,а превратило в фарш. Такое кол-во катюш,бомбардировщиков и танков на такое кол-во сопротивляющих,РККА больше не использовало. По дивизии Галичина был отдельный Жуковско-Коневский приказ.. Это так,к сведению.. А про УПА я давно понял - Вам что-либо про них объяснять бесполезно. Жаль,что ведете себя как обычный провокатор,да еще из-за бугра...Извините за прямоту...
wowa
8 житомирянин (wowa)   • 16:37:33, 26.10.2010 [Материал]

Википедии не доверяю на все 100%, но многое там достоверно.
Правокатор!?, Хм, да ещё из-за бугра... А Бендера не из-за бугра вёл свою политику? Да и вообще, кто тут что правоцирует ? Может Азус - межнациональную и внутринне-национальную вражду, ведущую к расслоению общества ?
Славянин
9 Dmtr (Славянин)   • 17:36:13, 26.10.2010 [Материал]

"Может Азус - межнациональную и внутринне-национальную вражду, ведущую к расслоению общества ?"

Именно так!!!

Andron
7 Андрій (Andron)   • 11:07:32, 26.10.2010 [Материал]

Якби ці не кричали у всі газети і видання про УПА і т.д... вже всі б забули давно, жили мирно і настроїлися вирішувати теперішня проблеми.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо