Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Октябрь » 26
asus Янукович переплутав ім'я прем'єр-міністра Канади (відео)

asus


Оценка: 2.6/5 Голосов: 14

Янукович переплутав ім'я прем'єр-міністра Канади (відео)

26.10.2010, 09:58:21 2560 2.6 0

Віктор Янукович переплутав ім'я прем'єр-міністра Канади Стівена Гарпера, назвавши його паном Гайпером.

Віктор Янукович у понеділок у ході спільної прес-конференції переплутав ім'я прем'єр-міністра Канади Стівена Гарпера. "Я радий вітати на українській землі пана Гайпера ", - сказав Янукович, переплутавши прізвища. Представники ЗМІ відразу ж помітили промах президента.

Потім слово взяв сам Гарпер. Так як у Канаді затверджено офіційну двомовність, гість спочатку виголосив свою промову французькою мовою (у залі лунав синхронний переклад українською). Після цього Гарпер повторив свою промову англійською.

Віктор Янукович, схоже, не зрозумів, що прем'єр Канади повторює вже сказане, і зажадав: "Translate, please ".

Важливо також, що канадські ЗМІ поставили Януковичу відверто незручні питання, а саме щодо його ставлення до Голодомору 32-33 років, а також про те, як в країні встановлюється авторитарний режим без свободи преси і демократичних свобод. Сам Янукович, почувши питання про Голодомор, був явно не задоволений, тому що після зітхання, почав переконувати про те , що "це була страшна трагедія ", - говорив з явно незадоволеним виразом обличчя. А на питання про цензуру і згортання демократії і зовсім не відповів. За нього це зробив Прем'єр Канади Стівен Гарпер, який повідомив, що "Янукович переконав у демократичному розвитку України ... Але в деталі я вдаватися не буду ", - сказав він.

Відзначимо, що в результаті переговорів так і не було підписано угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою, хоча такі надії були з української сторони. Наступний раунд переговорів про ЗВТ відбудеться в грудні поточного року.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо