Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2010 » Декабрь » 19
asus 20 грудня у Житомирі збирають мітинг протесту

asus


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

20 грудня у Житомирі збирають мітинг протесту

19.12.2010, 21:17:25 2842 2.3 13

ЯКЩО ТОБІ НЕБАЙДУЖЕ ТЕ, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ У КРАЇНІ!

ЯКЩО ТИ ПРОТИ:

- ПОГРАБУВАННЯ КОЖНОГО З НАС ШЛЯХОМ ПРИЙНЯТТЯ ПОДАТКОВОГО, ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО, ПЕНСІЙНОГО ТА ІНШИХ КОДЕКСІВ.

- КАТАСТОФІЧНОГО ЗГОРТАННЯ ДЕМОКРАТІЇ ТА СВОБОДИ СЛОВА В УКРАЇНІ

- ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ СТОСОВНО ЧЛЕНІВ УРЯДУ Ю.В. ТИМОШЕНКО ТА ЇЇ ОСОБИСТО

- ПОНОВЛЕННЯ ПОЛІТИЧНИХ КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ ЧАСІВ КУЧМИ

- ЗВІРЯЧОГО ПОБИТТЯ ТА АРЕШТІВ ЖУРНАЛІСТІВ

- ПЕРЕТВОРЕННЯ ПАРЛАМЕНТУ НА БАНДИТСЬКУ РОЗБІРКУ ТА ЗВІРЯЧОГО ПОБИТТЯ У ДЕПУТАТСЬКІЙ ЗАЛІ ОПОЗИЦІЙНИХ ДЕПУТАТІВ.

- ПОГРАБУВАННЯ УКРАЇНИ

ПРИЙДИ У ПОНЕДІЛОК, 20 ГРУДНЯ, НА МАЙДАН КОРОЛЬОВА ОБ 11 ГОД.!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 12
HOOLIGAN
1 Хулиган (HOOLIGAN)   • 04:03:04, 20.12.2010 [Материал]

Ключевое слово:ю.в.т.
А как быть тем-кто Работает?ведь если не пойти на работу-уволят,если уволят-пох тот налог.кодекс и пенсионный вместе с ним....вот ответьте:как поступать людям?или делайте ссылку:только для безработных и 2,3 смены...
asus
2 Альберт (asus)   • 08:03:44, 20.12.2010 [Материал]

Та знаєте, є велика кількість людей, які ходять на робота, а зарплату не отримують, а є й такі, що отримають, але ті копійки зарплатою важко назвати. А виходячи з тих покращень життя, що нам роблять, то мушу сказати, що мало в кого вийде поставити на новорічний стіл баночку червоної ікри!
HOOLIGAN
3 Хулиган (HOOLIGAN)   • 08:18:20, 20.12.2010 [Материал]

Ну вот и посмотрим сколько штыков поставите вы сегодня в 11.00...
Без угрызения совести скажу,что вы типичный совковый инженеришка,которого жизнь немного обманула,и всё что он может-это и прибывать в подобных организациях(даже не партия-а объединение какое-то).Почему я такой вывод делаю:да потому-что баночка икры уже не является символом богатства,а вы отстали от реалии.Вот и сегодня вы призываете к Саботажу и к Забастовке!ну а как тогда это понимать?
ЖУЮ:пусть с маленькой,но зарплатой вы призываете бросить сегодня Работу и затулить дырку ю.в.т. Ибо она,голодранка не имеет тех шуб норковых в виде сотен тысяч протестующих пару лет назад.я думаю,доходчиво объяснил?
P.s.на этот раз я минус достойно отработал?
asus
5 Альберт (asus)   • 19:30:34, 20.12.2010 [Материал]

Власне кажучи, я вже неодноразово наголошував, що не маю ніякого відношення до БЮТ і інших обєднань. Відносно "совкового інженєрішкі" мушу сказати, що ви помиляєтесь.
HOOLIGAN
8 Хулиган (HOOLIGAN)   • 22:13:08, 20.12.2010 [Материал]

Я не запитую вас про партійну приналежність.ви надали в блозі заклик від конкретної політ.сили і робите це доречі регулярно,одже або ви брешите,або щось з головою.
asus
10 Альберт (asus)   • 09:07:50, 21.12.2010 [Материал]

Взагаліто в даному заклику не вказано від кого воно, там йдеться про все узагальнено, про наболілі на сьогодні проблеми, але виходячи з результатів, можна зробити висновки, що все це наболіле лише малій кількості населення. Отже, нічого доброго в ціій країні не буде, бо всім тупо пофіг, і починают чухатись, коли всі ці проблему торкаються особисто їх, але тоді вже пізно.
HOOLIGAN
12 Хулиган (HOOLIGAN)   • 13:19:11, 21.12.2010 [Материал]

Ви що,вирішили в дурня пограти?читайте мій самий перший коментар-самий перший рядок:ключове слово ю.в.т.!!!я що,його придумав?а підчистка та коректування блогу.......ну-ну..ну-ну.
3DSchuminator
4 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:25:59, 20.12.2010 [Материал]

Гы, баночка икры... если вы имеете ввиду килограммовую такую прямоугольную... а именно баночка таки стоит совсем немного. И если отбросить прибедняющихся, а у нас в стране прибедняющихся на порядок больше чем реально бедных, то не так уж она и дорого стоит, эта баночка заветная. Как пример - моя соседка по даче. У нее пенсия больше чем моя зп, и это при том, что у меня потребностей в жизни больше, я молод и не сижу днями у телевизора, переключая его с сериала на х-фактор и назад. И мне, как не странно, хватает моей зп с запасом. А она все прибедняется, ноет как тяжело ей бедной на свете жить, денег нет, цены огромные... слушать уже этого не могу.

з.ы. количество минусов на мой пост равно количеству прибедняющихся. Реально бедные в интернетах не сидят, для них и это роскошь, лучше килограмм мяса купить ;)

asus
6 Альберт (asus)   • 19:31:55, 20.12.2010 [Материал]

плюсанув...-)
asus
7 Альберт (asus)   • 19:37:36, 20.12.2010 [Материал]

Я ні до якої банди відношення НЕ МАЮ! Прошу це вже запяматати.

А відносно невеликої кількості присутніх, роблю висновок, що всім тупо пофіг на те що коїться в країні! Я нікого не захищаю, і рівно так як і ви підтримую правосуддя. Якщо пані Ю, щось вкрала, в чомусь винна і ці дії підпадають під кримінальну відповідальність, то туди їй і дорога. Але в такому випадку потрібно бути чесним до кінця, чому не посадили колишнього міністра Рудьківського, який з шалавою за наші кошти кудись там літав??? Як розуміти справу пана президенти і вже нажаль колишньої державної резиденції Міжегіря??? І таких випадків я можу привести безліч... вся біда в тому, що наша феміда якась трохи сліпкувата і бачить лише ті порушення законодавства, які хоче бачити, от я проти цього!

3DSchuminator
9 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 08:30:03, 21.12.2010 [Материал]

**А відносно невеликої кількості присутніх, роблю висновок, що всім тупо пофіг на те що коїться в країні!**
Нет, Асус, им не пофиг. Они просто в это время зарабатывают деньги, чтоб купить таки на новый год детям баночку икры. А те кто машут транспарантами - может и не смогут её купить. Все очень просто, даже КЭП со мной согласен полностью ;)
asus
11 Альберт (asus)   • 09:11:37, 21.12.2010 [Материал]

Хм, кумедно виходить... З ваших слів, все ж виходить, що БЮТ винен і в тому і в тому і в тому, а от як згадуєш товаришів, що мають відношення до інших політ сил, то мене вже в чомусь звинуваючують. Шановні, давайте будемо послідовні, бо в даному випадку від вас, як і від влади, спостерігається якась однобока справедливість.

Я ще раз наголошую, якщо пані Ю в чомусь винна, то вона має за це відповісти, але і інші товариші мають понести точно таку відповідальність. Але на сьогоднішній день, чомусь бачимо звинувачення лише певного кола осіб, щось тут не те, чи не так?



Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо