Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RedCat » 2010 » Декабрь » 28
RedCat У всіх Новий рік, а у студентів сесія!

RedCat


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

У всіх Новий рік, а у студентів сесія!

28.12.2010, 18:50:56 5688 3.4 1

Всі хто належав до цієї чудової касти студентства, а також належить зараз, або мріє належити в майбутньому, знали, знають або будуть знати що таке СЕСІЯ.

Сесія (від лат. Sessio) - це період здачі іспитів у навчальному закладі.
Якщо висловлюватися мовою студентів – то час розплати настав. Стільки літератури, конспектів та інтернет джерел скільки студенти продивляються за сесію, жодна нормальна людина не здатна опанувати. Але студенти особливий народ! Особливо студенти на соціально-психологічному факультеті ЖДУ імені Івана Франка.

Якщо необхідної інформації немає, то студент зазвичай її дофантазовує. Студенти третьокурсники соціально-психологічного факультету в n-ий раз визначаючи свій тип темпераменту змушені були прийти до висновку, що жоден з чотирьох видів темпераменту не відповідає їх типу особистості. У зв'язку з чим був виділений п'ятий тип темпераменту (найчастіше зустрічається саме у студентів психологів) – «очманівший» тип.

Цей тип темпераменту характеризується певним рівнем крабових паличок в крові. Люди даного типу мають специфічний словниковий запас, у ньому присутні слова на кшталт невербальний, параноїдальний, аутизм, каузальна атрибуція, а так само такі специфічні звороти як, «Ви хотіли б про це поговорити?». Потрапляючи на Петрівку цей тип темпераменту стає просто некерованим, в зіницях відбивається повне божевілля і з несамовитим завзяттям ці люди вишукують точки з табличкою "психологія" і просять продавців дати їм книги з таємничими назвами "НЛП", "Гіпноз", "Нова мова рухів тіла" , "Гештальт-терапія", Коли в їх руках опиняються заповітні книги, починає проявлятися так званий "кінський синдром", тобто неконтрольований регіт, зіниці в даному випадку набувають форми назви тієї книги, яку психолог тримає в руках.

У спілкуванні з іншими типами темпераменту може спостерігатися "павича поведінка", яке проявляється у великій кількості термінів із специфічного словникового запасу з рідко проскакуємо словами нормальної мови. Іноді переходять на ненормативну лексику, при згадуванні таких предметів як філософія, менеджмент і матметоди. У конфлікти вступають рідко, як правило, практикують своє власне вирішення конфліктної ситуації, назване агресивний догляд. Мешкають в тих місцях, де можна знайти що-небудь їстівне або у банкомату в очікуванні стипендії. У цілому, відкриття студентів психологів знайшло відгомін в багатьох серцях студентів та інших факультетів, так чи інакше пов'язані з психологією.

Тому студенти, пам’ятайте, що майбутнє за вами! І викладача можна покорити не тільки своїми знаннями, але й фантазією!

Бажаю всім гарного Нового року та щасливої сесії!!!

Прикреплённые изображения:
RedCat У всіх Новий рік, а у студентів сесія!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Дорогенька
1 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 18:35:56, 30.12.2010 [Материал]

"зіниці в даному випадку набувають форми назви тієї книги, яку психолог тримає в руках" - це як???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо