Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hoakina » 2011 » Январь » 8
Hoakina Різдвяний благодійний ярмарок в ТЦ Житній

Hoakina


Оценка: 3.1/5 Голосов: 15

Різдвяний благодійний ярмарок в ТЦ Житній

08.01.2011, 21:56:02 4099 3.1 0

У переддень свята, 6 січня 2011 року в ТЦ "Житній" відбувся Різдвяний благодійний ярмарок "Країна Чудес". Це вже третя подібна акція об'єднання талановитих житомирських майстрів "WonderLand".

Попередні ярмарки відбувались у ТЦ "Глобал" і в ННІ філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка.

Відвідувачі торгового центру мали можливість придбати ексклюзивні вироби ручної роботи, частина коштів від продажу яких піде на підтримку Житомирської спеціалізованої школи-інтернату для розумово відсталих дітей.

Розмаїття витворів молодих талановитих житомирських майстринь вражає. Це оригінальні прикраси, виготовлені з полімерної глини, кераміки, тканини, бісеру. Це витончені листівки ручної роботи. Це яскраві плетені речі (шапочки, сумки, рукавички, шалики). Це ексклюзивні вироби з натурального каміння (кольє, браслети, сережки), представлені майстернею "Моністо".

Це кепки, вручну прикрашені кристалами Сваровські. Це смачні букети з цукерок. Важко все перерахувати! Кожна з майстринь представила неповторні яскраві речі, в кожну з яких вкладена часточка її таланту.























Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо