Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Дорогенька » 2011 » Март » 2
Дорогенька З їдальні Верховної ради зникла гречка

Дорогенька


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

З їдальні Верховної ради зникла гречка

02.03.2011, 16:22:20 2172 2.6 1

У їдальні Верховної ради з прейскуранту зникла гречка, яка раніше складала невід'ємну частину депутатського меню. За даними парламентських журналістів, серед гарнірів залишились тільки смажена картопля та рис.

Як відомо, останнім часом у магазинах значно подорожчала гречана крупа і борошно. Внаслідок підвищення попиту ці продукти почали зникати з полиць.
Втім, міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк запевняє, що в Україні немає дефіциту продуктів харчування.
"До речі, якщо гречка у нас сьогодні коштує від 14 до 20 грн, то в Білорусі - 44 грн, у Росії - 60 грн. Масло вершкове, хліб дорожчі, ніж у нас, і в Росії, і в Білорусі. Це означає, що жодного дефіциту на продукти харчування у нас в країні немає", - заявив міністр 2 березня.
Водночас, уряд домовився з Китаєм про купівлю 20 тисяч тонн гречаної крупи. Першу партію китайської гречки привезуть до України 20-22 березня.
Китайська гречка відрізняється від нашої - вона дрібніша і трохи інша на смак. В уряді кажуть, що в роздрібі імпортна гречка буде продаватися по 14 грн.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
PashaZT
1 Pavel (PashaZT)   • 21:20:37, 02.03.2011 [Материал]

Если бы в буфете пропала бы икра, то это была бы новость. Сомневаюсь что нардепы ее кушали.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо