Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » asus » 2011 » Март » 26
asus "Автомайдан" дав Януковичу місяць, щоб прибрати Азарова

asus


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

"Автомайдан" дав Януковичу місяць, щоб прибрати Азарова

26.03.2011, 15:11:23 2902 2.3 7

Організатори "Автомайдану" переконані, що нинішній уряд не здатен проводити необхідні реформи, тому вимагають відставки уряду Азарова.

Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу України (один з організаторів "Автомайдану") вимагає від Віктора Януковича відставки уряду Миколи Азарова. На виконання вимоги президенту дають всього місяць.

Про це заявив член координаційної ради Громадської асамблеї малого і середнього бізнесу, один з організаторів автоМайдану Ігор Гурняк в ефірі одного з телеканалів.

За його словами більшість суспільства підтримують їхні вимоги.

"Коли ми проїжджали містами, нам сигналили на знак підтримки. Навіть у невеликих містечках до нас підходили невеличкі групи людей з теплими словами. У нас у машині зі Львова їхали пенсіонер з Одеси, шахтар із Донецька, відставний офіцер з Києва", - розповів він.

"Вимоги, з якими ми їхали на Київ, стосувалися усіх верств населення. Далі у нас був широкий спектр перегляду Житлового кодексу, Трудового кодексу, перегляду пенсійної реформи", - заявив Гірняк.

Асамблея переконана, що нинішній уряд не здатен проводити необхідні реформи.

"Ми були свідомі, що псевдовето не принесе покращення бізнесу. На сьогодні за анонімкою можна втратити бізнес. Мало підприємств малого та середнього бізнесу може почати працювати у нинішніх умовах. Тому ми виступаємо за відставку уряду Азарова. Жодна з реформ, затіяних нинішнім урядом, не витримує критики", - зазначив активіст.

"Уряд просто не знає, що робить. Ми дали ультиматум владі на один місяць, будемо організовувати комітети громадського контролю, щоб повернути владу народу, як це прописано у Конституції", - зазначив Гірняк.

Нагадаємо, ініціаторами "Автомайдану" виступили Конфедерація вільних профспілок України, Асамблея малого і середнього бізнесу України, молодіжний рух "Відсіч", Асоціація правозахисників України, Всеукраїнський союз ветеранів, Союз офіцерів України, Асоціація українських банків.

За чотири дні автопробіг пройшов через такі міста як Луцьк, Хмельницький, Вінниця, Канів, Алчевськ, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Полтава і Чернігів.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
KARSTEN
1 Karsten (KARSTEN)   • 18:57:10, 26.03.2011 [Материал]

і при Тимошенко автоперевізники мітингували та перекривали трасу Одеса-Київ. Тільки вона тоді йшла на поступки. А ці ні. От і є загострення. Реально Калгаріан, в Україні, особливо з нового року, все здорощало, реальна ж..па. При Тимощенчихе такого не було.
KARSTEN
2 Karsten (KARSTEN)   • 19:43:24, 26.03.2011 [Материал]

Не прирівнюй цифрові показники з реальним життям. Ми не Канада. Реальна економіка - тіньові бізнес відносини. У підприємств нема фізичних коштів купувати товари, продаємо зараз в розстрочку. Бізнес зараз реально спить, а це відбувається на доходах населення.
Тому скачок курса доллара при Ющенко з Стельмахом (а не Тимошенко), підвищення цін на паливо та криза 2009-го року не відчувались суттєво на бізнесі. А зараз набагато складніше. Ще й тарифи для населення підвищюють на все.
При твоїй улюбленій леді Ю такого занепаду не було.
baba
3 Василий (baba)   • 20:23:51, 26.03.2011 [Материал]

Андрей! Вы мне показались мудрей. Зачем кормить....бля,...бля...!
asus
4 Альберт (asus)   • 20:27:46, 26.03.2011 [Материал]

Тєрпліли МИ - кончені ТЄРПІЛИ!!! Реально все дорожчає, харчі, комуналка, бензин, податки, з першого квітня електрика на 15%... а нам азаров підло з екранів бреше, що ми стаємо жити краще і багатіємо! ТЄРПІЛИ!!!!!
virus
5 Андрей (virus)   • 20:37:03, 26.03.2011 [Материал]

))))СИСТЕМУ надо менять, а не фамилию премьера....))))
Calgarian,так от тебя это что-то новое....Какую тогда предлагаешь систему???Внатуре меня это интересует,а то все Тимошенко а Тимошенко......помни,все тобой скаzaнное будет использовано против тебя:-)))))
Дорогенька
6 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 22:43:03, 26.03.2011 [Материал]

по моєму із Юрком переспілкувався.

в ідеалі окрім комуністів ще пару категорій треба заборонить, якщо взагалом, то всіх хто був при владі до влади більш не допускати, їх майно - націоналізувати і т. д.

тільки одна фігня, люстрації, які і комунізму (я маю на увазі справжнього комунізму, а не тої фігні, що в нас була) не буде. саме більш про люстрацію зараз кричить саме влада, і вона ж буде проводити ту "люстрацію" і все закінчиться тим, що уберуть неугодних політиків і все... наприклад пересадють таких як Луценко, Кучма, Юліну команду... цим і заспокоять народ. знайдуть аргументи, щоб самим при владі залишитись.

"Предлагаю для начала ЛЮСТРАЦИЮ провести, с ПОЛНЫМ запретом допуска к позициям во власти тем, кто был замечен на выскоих коммунистических и комсомольских должностях." - ти ці свободівські теми кидай, бо навіть уберем цих - їх діти і вихованці залишаться.

virus
7 Андрей (virus)   • 05:15:16, 28.03.2011 [Материал]

))))Предлагаю для начала ЛЮСТРАЦИЮ провести, с ПОЛНЫМ запретом допуска к позициям во власти тем, кто был замечен на выскоих коммунистических и комсомольских должностях. ))))
Хорошо думаешь......

)))))НЕ рядовых коммунистов и комсомольцев)))))
Плохо думаешь,их тоже надо люстрировать.......
Кстати,тогда не понимаю твою ностальгию по СССР.....



Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо