Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Май » 10
voin Обережно! «Електронік» лупцює людей. Відео

voin


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Обережно! «Електронік» лупцює людей. Відео

10.05.2011, 00:47:24 2209 3.0 11


  Шокуючий випадок стався у Житомирі – працівник Житомирської компанії Обленерго побив пенсіонера, таємно вдершись до його помешкання і намагаючись без дозволу хазяїна поміняти електролічильники. Коли у квартирі раптово зникло електроживлення, чоловік вийшов у вітальну, щоб перевірити запобіжника. Там його збив з ніг молодий здоровий «електронік», завдавши нищівного удару кулаком. Поки пенсіонер, відлежуючись, приходив до тями, обленерговський боксер, виконуючи наказ своїх командирів, зняв два лічильники й причепив на їх місце сучасну супер-нову модель – ту, що накручує вдвічі більше кіловат.

Пізніше травмований «електроніком» пенсіонер звертався із скаргами в правоохоронні органи та до керівництва Житомирського Обленерго. Результат не забарився – скаржника «випадково» ледь не розчавила вантажівка. Пенсіонер отримав тяжкі травми, у тому числі переломи чотирьох ребер, що у Житомирському бюро судово — медичних експертиз «випадково» засвідчили як легкі тілесні ушкодження без шкоди для здоров’я. А працівники ДАЇ «випадково» не побажали проводити розслідування цієї дорожньо – транспортної пригоди. До речі, начальником служби безпеки в Обленерго випадково служить  зовсім не випадковий міліціонер. Вловлюєте зв’язок з теорією випадковостей ?

Пенсіонер стверджує, що мета такої карально — примусової заміни електролічильників – це звичайне шахрайство та пограбування громадян шляхом штучного накручування зайвих кіловат спеціально для цього відрегульованими лічильниками нової моделі.

Більшість пересічних громадян, котрі витрачають  чималі гроші за споживану електроенергію, до сьогоднішнього дня щиро вважають, що своїми останніми копійками підтримують енергетичну галузь України. Тарифи підвищуються, українці зітхають, але платять – вважають, що так треба.

Шановні співвітчизники! Так не треба!!!

Своєї енергетичної галузі Україна вже давно позбулась! Всі ваші платежі за послуги енергопостачання наповнюють кишені конкретних пацанів, які заволоділи українськими енергопідприємствами і безсовісно вас грабують. Заволоділи шляхом махінацій з купівлі – продажу, в результаті чого власниками енергетичних компаній стали іноземні фірми – фантоми, з-за парадних вивісок і гучних назв яких стирчать вуха сімейних кланів наших керівних державних товаришів.

ВІДЕО ПОБИТОГО ПЕНСІОНЕРА http://www.youtube.com/watch?v=KvWi-P5no2s&feature=player_embedded

Раніше  власність українського народу розпродували «любі друзі», сьогодні розпродують  блакитні янголи – брехіонали.  А з людей вичавлюють останнє грабіжницькими тарифами й податками.

Довідковий матеріал:

«Галицькі КОНТРАКТИ»

АМЕРИКАОБЛЕНЕРГО, або Приватизаційний заповіт Ющенка

Україна продала три обленерго іноземним інвесторам за $100 млн

... Три прозорих ящики з написами Рівне- , Житомир- та Київобленерго; довгий стіл, за яким сидять конкурсні комісії, інвестори та представники уряду; з десяток телевізійних камер; українська, англійська, іспанська та французька мови. Голова Фонду держмайна Олександр Бондар запрошує інвесторів кидати свої запечатані конверти у ящики. За кілька хвилин їх відкривають на очах у всіх, називають ціни у заявках та оголошують переможців. Вносять шампанське. Уряд, ФДМУ та переможці відповідають на запитання журналістів... Так продавали українські обленерго.

Після оголошення конкурсів 25 жовтня минулого року на участь у них було подано по 9 заявок, але до останнього етапу — подачі цінових пропозицій — дійшли тільки три компанії: американська AES Washington Holdings B. V, французька Electricite de France та словацька Vychodoslovenske Energeticke Zavody S. P.

Щодо словацької компанії, то стосовно її справжніх намірів у експертів існують великі підозри. Стверджують, що за нею стоять власники приватизованих обленерго. Ці припущення грунтуються не тільки на сумнівах в інвестиційній спроможності державної словацької енергетичної компанії, яка подала заявки на придбання ще трьох обленерго, а й на тому, що малопривабливі Кіровоград- та Херсонобленерго, якими наразі керують власники приватизованих обленерго, окрім словаків, ніхто, купувати не збирався

Результати продажу перших трьох обленерго, млн грн

ВАТ                                             Покупець                                                                     Ціна продажу

Рівнеобленерго, 75%     AES Washington Holdings B. V. (США)                                  125,7

Київобленерго, 75%       AES Washington Holdings B. V. (США)                                 248,7

Житомиробленерго, 75,56%Vychodoslovenske Energeticke Zavody (Словаччина)    95,2

2011 рік. Уряд продає обленерго

Україна затвердила 9 обленерго і 2 генкомпанії для продажу в 2011 році.

Держпакети акцій енергогенеруючих компаній «Дніпроенерго» і «Західенерго» в розмірі відповідно до 25% і 45,1% підлягають продажу в 2011 році, відповідне рішення закріплене оприлюдненим у середу розпорядженням Кабінету міністрів №310 від 11 квітня.

Продажу підлягають також 25% акцій «Київенерго», 45% «Крименерго» і пакети акцій ще 7 обласних енергокомпаній.

Зокрема цього року будуть виставлені на приватизацію по 50% акцій в «Вінниця-», «Дніпро-», «Закарпаттяобленерго», 40,06% в «Донецькобленерго», 25,99% в «Тернопільобленерго» і 45% «Чернівціобленерго».

Уряд також має намір продати 21% держпакету акцій «Черкасиобленерго» разом з 25% пакетом акцій цього підприємства, що належить підконтрольному державі ЗАТ «УкрЕСКО».//Інтерфакс-Україна

http://www.dsnews.ua/economy/art5011.html

Як у Житомирі Обленерго пікетували

Скандалы, Среда, 23 марта 2011 13:38. http://reporter.zt.ua/news/2266-iak-u-zhitomiri-oblieniergho-pikietuvali

У вівторок 22 березня Громадська кампанія «Марш патріотів» провела пікетування Житомирського обленерго, з вимогами націоналізації енергосистем країни та зупинення підвищення тарифів. Про це Репортерові Житомира повідомив координатор акції Руслан Коцюбинський.

Цікавинкою акції стало те, що активісти кампанії спробували пройти у будівлю Обленерго з проханням підзарядити телефон. Охоронці, які миттю з’явився перед дверима та заблокували їх, повідомили, що робочий день вже закінчився, хоча на годиннику було 16:30 і запропонували активістам підзарядити телефон в будівлі облдержадміністрації.

Під час розмови було видно, що персонал помітно нервує, а в середині будівлі зібрались близько 15 чоловік міцної статури, готуючись, очевидно, «відбити народну атаку».

P.S.

Уявіть собі на хвилинку, що енергогенеруючі підприємства повернулися у народну власність в результаті націоналізації. Шалених грошей, які платили б споживачі за це «ліпіздрічество» у загальну народну скарбницю, вистачило б на розбудову раю. А кожний українець почувався б не гірше за арабських шейхів.


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 11
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 11:31:58, 10.05.2011 [Материал]

Блин, меньше, чем за 10 дней "СУПЕРСЧЁТЧИК" накрутил столько, сколько раньше было почти за месяц. Это при том, что бойлер работает меньше, чем зимой...

Как его проверить, кто знает? Индикаторно проверить, полпальца в потолок?

sebast
3 sebast (sebast)   • 11:44:19, 10.05.2011 [Материал]

Ну, не знаю... Нам тоже поменяли счётчики, не заметил катастрофического увеличения "потребления". Веду записи показаний (сам для себя) уже года 4, если и увеличилось - то не в 3 раза (даже не на 20%), это точно. Сейчас еще раз пересмотрю...
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 11:38:20, 10.05.2011 [Материал]

Есть такая штука "відрегульованими лічильниками нової моделі" - не первый раз слышу. Хочу солнечные батареи!
sebast
4 sebast (sebast)   • 11:49:00, 10.05.2011 [Материал]

Просмотрел бегло. Как было в среднем 350 КВт, так и осталось (в соответствующие зимние периоды до и после замены счётчика).
Passionar
5 Дмитрий (Passionar)   • 12:36:59, 10.05.2011 [Материал]

После двух месяцев контроля за новыми счетчиками - расход вдруг "увеличился" со 150 до 200 кВт (чуть больше десяти гривень), хотя режим жизни остался совершенно тот же!
Сумма не принципиальная, но разница все же заметна. Понаблюдаем дальше.
sharm
6 Сергей (sharm)   • 15:03:41, 10.05.2011 [Материал]

В статье много правды.
У нас после замены счетчика (без точных замеров) потребление возросло примерно в 1,5 раза...
sebast
7 sebast (sebast)   • 15:17:10, 10.05.2011 [Материал]

Ну, я знаю, что электронный счетчик, реагирует, например, на зарядку мобилки, не вынутую из розетки. А вообще, посчитаю за год-полгода ТОЧНО и тогда отпишусь. Не, в 1,5 раза - перебор точно.
ol675
8 Vlad (ol675)   • 23:27:36, 10.05.2011 [Материал]

Байки о реакции электронного счетчика на зарядку мобилки, или на светящийся светодиод выключенного телевизора- стары.Можно просто проверить(при желании) точность учета.Надо иметь амперметр и вольтметр.Включаем фиксированный "поребитель" на час, или два-засекаем напряжение и ток на входе в квартиру.Перемножаем- сравниваем.1 киловатт(или около 50 ом. сопротивление при 220 вольтах) за час работы должно показать где-то столько-же.Ну это можно точно посчитать.А забытая зарядка,а это импульсный преобразователь- без нагрузки практически ничего не потребляет..Да даже если и потребляет- ее мощность 1-2 ватта..За неделю как раз копеечка и набежит.У меня почему-то всегда не менее 1200 киловатт.. наверное много зарядок не вынул..:о((
sebast
9 sebast (sebast)   • 08:41:55, 11.05.2011 [Материал]

А посчитайте-ка по "копеечке": у меня - 3 телевизора в режиме ожидания, выключатели с подсветкой (3 шт), 3 зарядки, постоянно торчащих из розетки, электронные часы (Электроника), часы на микроволновке, светодиод на котле, монитор компа в режиме ожидания, ИБП компа. Это то, на чём можно свободно экономить (ну, кроме ИБП). Вот Вам и копеечка.
"ее мощность 1-2 ватта.." - берём 1 ватт, умножаем на 24 и на 30, получаем 720 ватт в месяц. 2 ватта - уже полтора киловатта. Так "по копеечке" и набегает. А в год?
stich81
10 Танюшка (stich81)   • 10:29:04, 11.05.2011 [Материал]

вместо светильников зажигаем свечи (но не забываем тушить), вместо компа - большую советскую энциклопедию, светодиод с котла - нафиг, мобильный заряжаем на работе! Экономия - 100%!!!!!!!!!!!!!!!
sebast
11 sebast (sebast)   • 11:37:12, 11.05.2011 [Материал]

Вам бы всё шутки шутить, как дети малые. :-)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо