Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Июнь » 6
voin

voin


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

"День журналіста" Партії Регіонів

06.06.2011, 20:14:19 2407 3.5 3


"Добрий день, дівчата!", - промовив губернатор Житомирщини, засунув ліву руку у кишеню штанів і почав давати інтерв"ю ...

ВИДЕО  http://www.youtube.com/watch?v=onPxTooDrvs

На Житомирщині практично відсутні опозиційні журналісти та видання, тому на урочистостях з нагоди Дня журналіста, які відбулися у концертній залі обласної філармонії, були присутні представники видань, які отримують фінансову підтримку з обласного бюджету  та  від спонсорів-олігархів. 

За пафосними словесними руладами  майстрів розмовного жанру  - представників влади, неможливо було приховати просту істину – влада почуває себе вівчарем отари представників засобів масової інформації. Керує, фінансує, сприяє, розбудовує … Показово висловився відносно журналістів мер Житомира Володимир Дебой: «Ми працюємо разом!» В цивілізованому світі такий стан речей називають просто – корупція і монополія влади на інформацію. 

Урочистий захід складався з виступів шароварних "пєвчих", відспівуючих свободу слова, «поздоровлямсів», «одобрямсів», «грошідамсів» і «спасіба  партії радной!!!» професійних жополизів.

Нажаль, в Україні й досі не створені ні конкурентне середовище, ні сприятливі умови для  розвитку незалежних, приватних  мас-медіа. Наприклад, ліцензії на використання телевізійних та радіочастот  вільно отримати практично неможливо, як і прорватися «чужинцям» до ефіру телекомпаній тощо.  

Тому й відчувають українці постійну інформаційну спрагу, голод і холод, утримуючи у своєму податковому апендиксі ще й велику кількість бездарних неосвічених мас – медійних служок.





Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
GuyFawkes
1 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 12:01:58, 07.06.2011 [Материал]

Так для того и интернет придумали, по телеку я только фильмы смотрю, каналы типа дискавери и все, а остальное - инет.
Конечно неправильно, что все эти радянские житомирщины, отстойное областное радио и тв существуют на деньги налогоплательщиков, и с этим необходимо бороться, просто на хер всех поразгонять.
telefon
2 джавахарлал нюру (telefon)   • 14:14:41, 07.06.2011 [Материал]

Когда я смотрю по ТВ репортажи наших областных журналистов, я вспоминаю советские "вести с полей".
Казённый язык, ужасный монтаж. Да и качество съёмок чаще всего "соу-соу".
Дилетанты.
То же скажу и об областном радио.
baba
3 Василий (baba)   • 16:46:41, 07.06.2011 [Материал]

Урочистий захід складався з виступів шароварних "пєвчих", відспівуючих свободу слова, «поздоровлямсів», «одобрямсів», «грошідамсів» і «спасіба партії радной!!!» ////професійних жополизів... Родина, видит...Родина, слышит...и даже знает кто...лижет и сосет!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо