Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Driver1 » 2011 » Июнь » 8
Driver1 Кому віддати 1000 грн?

Driver1


Оценка: 2.6/5 Голосов: 5

Кому віддати 1000 грн?

08.06.2011, 16:52:33 2230 2.6 3

Originally posted by lesyaorobets at Кому віддати 1000 грн?

З одного боку, завжди шанувала і шаную людей, які не просто декларують хороші, корисні та правильні речі, а ще й упроваджують їх у своєму житті. Два тижні тому згадувала про те, що 25 грн. пожертви на суспільно-корисні проекти можуть змінити країну.

З іншого – маю 1000 грн гонорару за виступ на тренінгу політичного PR. З огляду на те, що давно дала собі обіцянку всі зароблені гроші від викладацької діяльності віддавати на благодійні потреби – хочу пожертвувати цю суму на підтримку якоїсь хорошої справи.

Є три проекти, які мені дуже подобаються:

Наші гроші – сайт, професійні журналісти якого розслідують на документальному рівні та показують нам, хто саме і скільки саме вкрав наших податків шляхом махінацій із державними закупівлями.

Це один із найкращих сайтів про політику – адже сьогодні справжня українська політика не в прапорах, а в боротьбі за доступ до корита держзакупівель.




Владометр – сайт, завдяки якому Вахтанг Кіпіані з командою збирають і в доступній формі систематизують обіцянки політиків, а, головне, візуалізують їх виконання. Переконана, що допоки рівень підтримки політика не буде залежати від міри виконання ним своїх обіцянок – будь-які заміни персоналій у владі нічого не змінюватимуть.




Texty.org.ua – перше в Україні видання, яке займається візуалізацією великих обсягів даних, допомагаючи звичайним читачам користуватися інформацією. Останнім масштабним проектом стало складання рейтингу ВНЗ за кількістю балів ЗНО вступників. До речі, це видання живе винятково на пожертви своїх читачів.

Кожен із цих проектів є унікальним, корисним і таким, що заслуговує на підтримку. Але мені важко до кінця визначитися із остаточним вибором. Тож звертаюся до інтернет-спільноти за порадою (своєрідний елемент електронної демократії smile ): прошу проголосувати за один із трьох проектів.

Як голос буде зараховано коментар у моєму блозі на платформі ЖЖ, або на фан-сторінці у Facebook (подвійне голосування в ЖЖ та Facebook однією особою зараховується як один голос). Анонімне голосування не рахується. Користувач повинен мати екаунт або в ЖЖ, або у Twitter, або Вконтакте, або Facebook (ЖЖ дозволяє коментувати, авторизувавшись із вказаних платформ).

Голосування триватиме три дні (з моменту початку). За його результатами буде визначено переможця та передано згадану суму. Проект, що отримав кошти, повідомить про це медійно (блог, фан-сторінка Facebook, Twitter тощо). Таким чином підтвердить виконання моєї обіцянки.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
Aziat
1 Темуджин (Aziat)   • 17:16:11, 08.06.2011 [Материал]

Ну чё, интересная идея для самопиара а главное не затратная.
HOOLIGAN
2 ¤ПРАВЫЙ¤ (HOOLIGAN)   • 18:19:14, 08.06.2011 [Материал]

пльо....а я то думал.....$$*тоже мне скруч мак'дак*
GuyFawkes
3 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 12:34:18, 10.06.2011 [Материал]

Все эти проекты - г*вно, дай денег этим чувакам:
http://m-batin.livejournal.com/


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо