Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Driver1 » 2011 » Июль » 4
Driver1 Схема «оздоровлення» суми в 35 тис. грн

Driver1


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Схема «оздоровлення» суми в 35 тис. грн

04.07.2011, 13:37:11 2127 3.0 0

Originally posted by [info]lesyaorobets at Схема «оздоровлення» суми в 35 тис. грн

Дякую всім, хто допоміг мені в непростому виборі, який для переважної більшості учасників голосування виявився не таким вже складним.

Із 60 конкретних пропозицій, залишених під постом, 50 представників інтернет-спільноти запропонували отримати в касі ВР кошти на«оздоровлення»народного депутата, але адресувати їх на підтримку громадських проектів. П’ятеро учасників висловились на користь бюджету ВР. А ще п’ятеро запропонували використати «за призначенням», тобто на моє оздоровлення. За що їм окрема дяка від мене особисто :)

Таким чином, залишилося відкритим одне-єдине запитання: кому саме віддати ці гроші?

За цей час надійшло чимало пропозицій, ідей і проектів, які з успіхом могли б претендувати на подібну фінансову підтримку. Втім, не хочу обмежувати кінцевий вибір лише власною оцінкою їх можливостей і перспектив.

Пропоную таку схему вибору
Суму в 35 тис. грн. ділимо на п’ять частин – по 7000 грн. Чотири з них буде використано на підтримку кращих – за вашими оцінками – проектів за чотирма традиційно важливими для мене напрямками:

- реформа освіти, впровадження перспективних освітніх технологій;
- пропаганда здорового способу життя, запобігання тютюнопалінню;
- підтримка родинних цінностей і механізмів збереження сім’ї; 
- розвиток соціальних медіа як інструментарію соціальних перетворень.


По кожному напрямку ви зможете подати проект. Експерти (запрошені мною або запропоновані вами) з усіх обирають п’ять найкращих (тобто по п’ять в кожному напрямку). 

Після цього починається голосування інтернет-спільноти (через Фейсбук, ЖЖ, Вконтакте). Важлива деталь: у конкурсі братимуть участь лише «діючі» проекти (не start up).

Нарешті, п’ята частина суми піде на «гран-прі». За нього зможуть позмагатися після оголошення переможців за чотирма напрямками усі без винятку проекти – незалежно від спрямування й тематики. Навіть у тому випадку, якщо вони програли в попередньому голосуванні. 

Важливе правило (по "гран-прі"): голосувати доведеться власними грошима. Той проект, який збере найбільшу кількість коштів, переказаних на його адресу, той отримає і гран-прі, і бонус у вигляді всіх переказаних на адресу решту проектів грошей.
Сенс «грошового голосування» - не просто віддати кращому проекту голос, але й підтримати його власним гаманцем.

Вимоги до проектів:
1. Чітке розуміння мети і шляхів її досягнення;
2. Конкретність отримуваного продукту (наявність чіткого результату);
3. Готовність продемонструвати попередньо отримані результати. 

Чекаю зауважень і побажань. Особливо порад щодо того, кому ви довірите бути експертами.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо