Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hoakina » 2011 » Август » 11
Hoakina Подорож в Карпати

Hoakina


Оценка: 3.0/5 Голосов: 12

Подорож в Карпати

11.08.2011, 16:54:51 4731 3.0 3

Зимова поїздка в Буковель, за що величезне спасибі нашій шановній форумчанці ЗМЕЕ, отримала сподіване продовження. Ми з дочкою, яка в очікуванні цієї обіцянки-цяцянки, намагалась майже півроку поводитись дуже чемно, поїхали на 10 днів у Карпати. Літні Карпати нічим не гірші зимових, може навіть кращі, особливо для тих, хто на лижах стояв останній раз у 5 класі. Завдяки небайдужим форумчанам і цій темі http://zhzh.info/forum/21-7848-1 ми потрапили в один з багатьох райських куточків у Карпатах - у село Татарів, недалеко від Яремчі. Жили в гостинній сім'ї за невеликі гроші з харчуванням. Як бонус для дочки -  хазяйські онуки, двоє цуценят, санаторій з дитячим майданчиком і для мене... прохолода! Планували відпочивати довше, але добре, що вирішили так, - дочці, як зазвичай з дітьми буває, набридло, попросилась додому. Все вийшло в міру. Вражень, як розумієте, безліч! Ми їздили в Яремчу, бачили там багато цікавого. Вразила ошатність і доглянутість міста, нові тротуари, гарні клумби і фонтан в центрі. Були на водоспаді. Найбільші враження і в мене, і в дитини - кінні прогулянки. Дорого, але воно того вартує. Хоча загалом все захоплення склалося з чистого повітря, джерельної води, смачної їжі (про це окремо у темі на форумі), гостинності і... звісно ГОРИ! Це неперевершенна річ! Отак з новими враженнями, оздоровлені і потомлені, з купою сувенірів і корисних придбань ми в Житомирі. Невеликий фоторепортаж додається.

Прикреплённые изображения:
Hoakina Подорож в Карпати Hoakina Подорож в Карпати Hoakina Подорож в Карпати Hoakina Подорож в Карпати Hoakina Подорож в Карпати
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Zlata
1 Ольга (Zlata)   • 18:13:52, 11.08.2011 [Материал]

Красиво! Молодцы, что отдохнули!
olfedo
2 Olga (olfedo)   • 23:05:01, 11.08.2011 [Материал]

Два в одном: и полгода доця была послушной, и отдохнули замечательно! Молодцы!
Murka
3 Людмила (Murka)   • 10:32:28, 12.08.2011 [Материал]

Я тож так хочу!!! Но отпуска не видать...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо