Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Сентябрь » 5
voin Венки Януковичу - акция интернет-пользователей

voin


Оценка: 3.5/5 Голосов: 8

Венки Януковичу - акция интернет-пользователей

05.09.2011, 22:25:38 1777 3.5 2




5 вересня 2011 року небайдужі громадяни принесли до Адміністрації президента вінки і подарували їх Януковичу. У такий спосіб вони відшкодували йому майнові збитки, заподіяні пенсіонеркою Галиною Швидкою, яка відрізала стрічку з президентським прізвищем від вінка, який він подарував Тарасові Шевченку, і отримала за це 10 діб.

На вінках були написи: "Януковичу від Інтернет-користувачів України", "Дякуємо проффесору Януковичу за покращення життя вже сьогодні. Молодь України", "Дякуємо за наше щасливе дитинство. Від пенсіонерів України", "Від вдячних мешканців Алчевську". Не меншу увагу, ніж вінки, привертали значки "ЯНК, ПНХ!" на більшості учасників. "ПНХ", мабуть, означало панахиду :)
Крім цього, був плакат, на якому була фотографія мавпи з гранатою і напис: "Тупа влада - тупі репресії".

Цікаво, що акцію організували і провели не громадські активісти, а звичайні самоорганізовані Інтернет-користувачі. Щоправда, до них долучилися хлопці з "Чорного Комітету".

"Ми хотіли б подати приклад решті Інтернет-користувачів і просто зацікавлених осіб: не треба сидіти на кухнях, виходьте сюди, кажіть усе, що про них думаєте, посилайте їх, даруйте їм те, що вважаєте за потрібне, і те, чого вони достойні", - сказав під час акції один з її організаторів.

(c) Олена Білозерська
bilozerska.info

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
HOOLIGAN
1 ¤Правый¤ (HOOLIGAN)   • 01:29:30, 06.09.2011 [Материал]

ПаНиХида-рулит!!!
Gage
2 Сева (Gage)   • 11:56:34, 07.09.2011 [Материал]

Ага! Неплохо! :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо