Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » scif77 » 2011 » Сентябрь » 17
scif77 У Чехії влаштували закидали камінням циганські гуртожитки

scif77


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

У Чехії влаштували закидали камінням циганські гуртожитки

17.09.2011, 13:14:51 1431 2.3 0

У місті Вансдорф на півночі Чехії сьогодні пройде антициганська демонстрація, поліція готується до безладів.

Демонстрацію організує Робоча партія соціальної справедливості проти громадян, які на їхню думку, не здатні пристосуватися, повідомляє ТСН.ua.
За словами прес-секретаря мерії Вансдорфа, влада не могла заборонити демонстрацію проти циган, оскільки про партія повідомила про неї заздалегідь.
У Facebook про свою участь у сьогоднішній акції заявили більше 300 осіб. Забезпечувати безпеку під час демонстрації будуть 300 поліцейських.
І в разі заворушень, за словами прес-секретаря регіональної поліції, правоохоронні органи "будуть діяти жорстко".
Намагаючись пом'якшити напружену атмосферу, влада Вансдорфа запросили городян на дискусію в одному з кінотеатрів, яка відбудеться в суботу вранці.
В минулі вихідні масові антициганськи виступи проходили у Варнсдорфі, Новому Борі і Румбурку. Демонстранти влаштували погроми в циганських гуртожитках, закидали поліцейських камінням.
Для розгону маніфестації поліція застосувала водомети. Близько 40 учасників протестів затримали, п'ятьом пред'явлені звинувачення - їм загрожує до п'яти років в'язниці.

Может и нам стоит перенять опыт демократической Европи???

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо