Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » KARSTEN » 2011 » Октябрь » 4
KARSTEN Боротьба з рейдерством на дорогах

KARSTEN


Оценка: 4.3/5 Голосов: 7

Боротьба з рейдерством на дорогах

03.10.2011, 23:00:36 2584 4.3 0

Щойно проглянув відеосюжет про нахабну приватизацію тротуарів та доріг України. Журналісти дотепно та законним чином доводили так званим рейдерам про протизаконність їх дій; МВС та прокуратура коментуували ці явища крізь зуби з посмішкою такого ідіотизму, бо самі прихватизовують дороги та тротуари біля своїх приміщень.


Подібне захоплення можна спостерігати біля кожної структури в Житомирі, що має певну владу.

В основному ставлять знак заборони стоянки чи зупинки та вішають табличку: "окрім автомобілів  МВС" (прокуратури, ресторану "Роджер", парцівників суду, банку і т.д.). але це є порушення ПДР. Саме ті, хто відносяться до так званих "віпів", порушують норму дії цього знаку, адже ніде в правилах не написано про таблички-уточнення автомобілів різних структур, а навпаки про заборону самовільно вивішувати дорожні знаки та таблички.

З другого боку, коли ви бачите знак парковки і табличку "тільки для авто ....", ви можете там паркуватись без остраху та сміливо посилати збентежених охоронців рейдерських організацій куди подалі. і чим активніші будуть дії автомобілістів до такого беззаконня, тим самим викорчують корупцію на дорогах.

а тепер прошу відео та адекватні коменти:



Прикреплённые изображения:
KARSTEN Боротьба з рейдерством на дорогах
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо