Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Driver1 » 2011 » Октябрь » 12
Driver1 Пусть горят их дома, машины и банковские счета

Driver1


Оценка: 4.0/5 Голосов: 10

Пусть горят их дома, машины и банковские счета

12.10.2011, 12:37:29 1974 4.0 1

Якщо це не провокація?
Якщо це ПОЧАТОК?

Насправді ж в багатьох людей, коли вони дивляться на авта за мільйони гривень біля прокуратури чи податкової, існує думка "десь мене наі..ли".

Чому ти відмовляєш людям у праві втілити у життя статтю Конституції що "джерелом влади є народ" і позбавити влади продажних судей, мєнтів, прокурорів, політиків та інших чинуш?

Чи треба доводити незаконність користування розкошами держслужбовців?
І в чому порушення Закону: у знищенні майна, якого не існує? з якого не заплатили податків? яке куплено на "брудні" гроші?
ОК, я згоден на те, щоб ці машини, будинки конфіскували і передали в дит.будинки сімейного типу, сім'ям що мають багато дітей, щоб це зробила Держава. Якщо ні, тоді має вступити у свої права народ.
Той страны, в которой народ влияет на власть при помощи мирных собраний, больше нет. Те, кто этого не понял, могут пробовать и дальше - чтобы под бодрое улюлюканье валютных калашниковых быть посаженным в тюрьму, как Тимошенко, упакованн...

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
KAPJICOH
1 Andrey (KAPJICOH)   • 22:13:12, 12.10.2011 [Материал]

Называется - я съ..ался, а вы жгите и получайте по почкам. Провокатор он. Причем не самый умный. Такая фигня никогда чем-то хорошим не заканчивалась.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо