Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » MasterOK_keys » 2011 » Октябрь » 31
MasterOK_keys Знаменитості та наркотики

MasterOK_keys


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Знаменитості та наркотики

31.10.2011, 18:02:57 3130 4.2 3

Наркотики завоювали свою популярність завдяки телебаченню, газетам і звичайно ж зіркам. Знамениті співаки, музиканти та актори не приховували своєї пристрасті до наркотиків, тим самим робили модними їх серед шанувальників, і в решті решт самі ж в цю пастку і потрапили.
 Від наркотиків гинуть і знаменитості і прості люди.
 Багато хто з зірок не встигли закінчити свій творчий шлях, коли опинилися під впливом наркотиків і психотропних препаратів. Вони стали жертвою спокуси, і відчували власну знаменитість та думали, що їм все підвладне. Але це виявилося не так. Наркотики не зробили їх щасливими.
 Ось дехто з них, хто не зміг впоратися з цією залежністю і загинув. Це зайвий раз нам говорить наскільки небезпечні наркотики в нашому житті і до чого вони призводять.

 Елвіс Преслі
 Елвіс Аарон Преслі (англ. Elvis Aaron Presley, 8 січня 1935 - 16 серпня 1977) - американський співак і актор. Незважаючи на три десятиліття, що минули з часу його смерті, Елвіс Преслі продовжує залишатися найуспішнішим виконавцем популярної музики XX століття, і йому досі належить безліч неперевершених рекордів в галузі звукозапису. Його популярність настільки широка, що більшість людей називає його лише на ім"я - «Елвіс». З Елвісом Преслі також асоціюється стійке словосполучення «Король рок-н-ролу» (в Америці часто просто «Король» - The King).
 АЛЕ 16 СЕРПНЯ 1977 РОКУ, У СВОЄМУ РОЗКІШНОМУ МАЄТКУ ГРЕЙСЛЕНД В МЕМФІСІ, ШТАТ ТЕНЕССІ, ВІД СЕРЦЕВОЇ НЕДОСТАТНОСТІ ПОМЕР КОРОЛЬ РОК-Н-РОЛУ ЕЛВІС ПРЕСЛІ. ЛІКАРІ ВСТАНОВИЛИ, ЩО СМЕРТЬ БУЛА СПРИЧИНЕНА ЧИСЛЕННИМИ ПРИЙНЯТИМИ МУЗИКАНТОМ ЛІКАРСЬКИМИ ПРЕПАРАТАМИ, ЩО ЧАСТО СУПЕРЕЧАТЬ ОДИН ОДНОМУ ЗА СВОЇМ ПРИЗНАЧЕННЯМ.

Курт Кобейн 

 5 квітня 1994 року в своєму будинку в Сіетлі застрелився Курт Кобейн, лідер культової групи Nirvana. Його тіло знайшов електрик у замкненій оранжереї, на столі поруч лежав буцімто прощальний лист музиканта. У цій смерті, втім, донині чимало незрозумілих моментів. Під час розтину лікарі виявили в крові Кобейна 225-240 міліграмів героїну - смертельну дозу, від якої люди зазвичай помирають, не встигаючи ввести її до кінця. Одна зі статей, в якій оприлюднено результати клінічних досліджень, так і називалася: «Мертві не натискають на курок». Ну а в передсмертному листі музиканта нема жодної прямої заяви про те, що він хоче піти з життя. «Мені потрібно трохи побути німим, щоб повернути собі той ентузіазм, який я мав дитиною», «У мене більше нема пристрасті, але я пам'ятаю: краще згоріти, ніж розчинитися» - ці рядки можна трактувати по-різному. А остання фраза "Keep going" (тут теж нема однозначного перекладу: або «живи», або «продолжай робити те, що робиш»), адресована Куртом його дружині Кортні Лав, взагалі викликає у графологів сумніви в справжності: у ній вони знайшли більше двадцяти невідповідностей з почерком музиканта.


 Джим Моррісон

 Через десятиліття після смерті лідера групи «Дорз» Джима Моррісона нарешті стала відома правда про обставини його смерті. Згідно існуючої раніше офіційної версії, Моррісон помер у 27 років від розриву серця у ванні своєї квартири. Однак вийшла книга якогось Сема Бернетта під назвою "Кінець: Джим Моррисон", в якій він стверджує, що знайшов рок-зірку мертвим в кабінці туалету свого закладу. На його думку, причиною смерті була передозування героїну.
 "ХАРИЗМАТИЧНИЙ ВОКАЛІСТ" ДОРЗ", ГАРНИЙ КАЛІФОРНІЙСЬКИЙ ХЛОПЧИК, ПЕРЕТВОРИВСЯ НА НЕЖИВИЙ ШМАТ ТІЛА, ЩО ЛЕЖИТЬ НА ПІДЛОЗІ ТУАЛЕТУ НІЧНОГО КЛУБУ", - ЦИТУЄ КНИГУ ГАЗЕТА DAILY TELEGRAPH.
 Наскільки відомо Бернетту, два наркоторгівця вважали, що Моррісон просто непритомний, і винесли його з клубу. Бернетт стверджує, що хотів викликати "швидку" та поліцію, але власник клубу звелів не здіймати галасу.
 Бернетт, якому у рік смерті Моррісона стукнуло 20 з невеликим років, пізніше став віце-президентом компанії Disneyland Paris. Хоча багато років йому докучають журналісти з розслідуваннями різних версій смерті Моррісона, Бернетт зберігав мовчанку, доки минулого році дружина не порадила йому написати книгу.
 "Мені дуже боляче про це згадувати, - зауважує Бернетт. - Коли ми знайшли його мертвим, на носі у нього були маленькі пластівці піни та трохи крові, і лікар сказав:" Напевно, передозування героїну ".
 У паризькій прокуратурі повідомили, що повторно розслідувати справу про смерть Моррісона або залучити кого-небудь до судової відповідальності у зв'язку з цим досить малоймовірно через термін давності смерті.

 Мерілін Монро

 Легенда за життя і легенда після смерті, Мерілін Монро прожила яскраве, але коротке і важке життя. Секс-символ Америки, предмет мрій тисяч чоловіків, красуня, якій заздрили мільйони жінок, актриса, чий стрімкий "зліт" на вершину кіноолімпу здавався дивом, вона насправді була фігурою трагедійною. Невдале особисте життя і марні спроби довести режисерам, що "красуня Мерілін" здатна на щось більше на екрані, ніж демонстрація своїх принад.
 Мерілін залишила після себе кілометри кіноплівки зі своєю участю і тонни паперу з власним зображенням.Талановита актриса покинула цей світ у віці 36 років. Все в Мерілін було унікальним: погляд, хода, шарм, фігура, зачіска, посмішка ...

 Але, 5 серпня 1962 року, всесвітньо відома красуня-актриса, Мерілін Монро, померла у віці 36 років, за припущенням від передозування наркотиків.

 Анна Ніколь Сміт
 8 лютого 2008 року померла популярна зірка журналу «Плейбой» ( «Playboy») Анна Ніколь Сміт (Anna Nicole Smith).
 Колишня зірка всесвітньо відомого журналу «Плейбой» Анна Ніколь вийшла заміж за восьмідесятирічного мільярдера, а після його смерті виграла битву за спадщину багатого чоловіка. Померла у віці 39 років в номері Hard Rock Hotel, штат Флорида. Причина смерті, ймовірно: випадково передозувала наркотики.

 Джимі Хендрікс

 18 вересня 1970 року геніальний американський рок-музикант Джимі Хендрікс був знайдений мертвим у номері готелю Samarkand у Лондоні. Напередодні Хендрікс прийняв дев'ять таблеток снодійного. Поєднання ліків і наркотиків виявилося для легендарного гітариста смертельним. За словами тодішньої подруги музиканта Моніки Данеман, Хендрікс стало погано, він блював, але вона боялася викликати швидку, бо весь номер був завалений наркотиками.


 Мурат Насиров

 19 січня 2007 року російський співак Мурат Насиров вистрибнув з вікна. Він був у концертному костюмі, на шиї висів фотоапарат. Є версія, що за кілька годин до смерті він прийняв сильнодіючі наркотики, кричав, що бачив свого друга Баглай Садвакасова, який загинув за півроку до цього в автомобільній аварії, і що йому потрібно до нього ... Причиною самогубства вважають творчу кризу виконавця, хоча дружина Мурата й нині в це не вірить.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
РИП
1 Игорь (РИП)   • 21:12:26, 31.10.2011 [Материал]

Где Вы набрались этой херни?!
Igmor
2 Igmor (Igmor)   • 10:22:13, 01.11.2011 [Материал]

Хи-хи.....
Насыров, Хендрикс....:))))
3DSchuminator
3 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 16:10:02, 01.11.2011 [Материал]

От наркоты умерли все, кроме Курта. Курт умер от переизбытка свинца в организме, смертельная доза герыча ему не помешала нажать на курок :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо