Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Нескучный » 2011 » Ноябрь » 2
Нескучный поясніть ...

Нескучный


Оценка: 1.9/5 Голосов: 9

поясніть ...

02.11.2011, 09:10:56 1543 1.9 3

хто знає що таке "ДРУЖБА" ... Наприклад: це напевно те що у мене вконтакте більше 4000 друзів? це дружба? НІ? що таке дружба? ааааа дружба - це те що у мене вконтакте більше 5000 друзів, а як хреново на душі і ніс ким випити то нікого немає?? це дружба так?? НІ??що таке дружба? дружба це до першої ліжкі? ... НІ? що таке дружба? Та знаю ... ось ти дорослішаєш з нею, з ним, або з ними, з одного коляски, одних пелюшок ... ваші матері також сиділи поруч коли ви все дуріли, матері оберігали вас що б ви не сварилися.От ви разом закінчили садок, пішли разом в перший клас ... гуляєте разом до ранку поки одна з матерів не зажене всіх у будинок.Ви щодня зустрічаєтеся, вам нудно один без одного, у вас на полиці залежалися вітальні листівки з самого першого дня народження і до цих пір число їхнє збільшується.Але в кінці школи ваші шляхи розходяться, ви рідко зустрічаєтеся, навіть по телефону вам не про що поговорити, доросле життя починається, тому що у вас нові друзі, однокурсники, однокурсники, нові клопоти, турботи, адже як раніше було ...ми не знали в які ігри грати, їх було на стільки багато що хотілося зі своїми друзями всі їх переграти, а зараз ми не пам'ятаємо ні однієї гри, та і як так я і буду грати в якісь ігри, Я ДОРОСЛИЙ!В один прекрасний день тебе приходить лист-запрошення на весілля твого друга, подруги, з якою ти провів усі безтурботні дитячі часи, ти на радощах, що забув усі проблеми твого життя починаєш підготовку, ось ти на весіллі, всі гуляють веселяться, ніхто крім батьків не пустив сльозу,сльозу радості,але як ніхто?а ти?? Та ти заплакав, ти заплакав від радості за свого друга ... ти радий за нього як ніхто інший, адже ось вона справжня доросле життя починається у нього, неї.В цей момент згадуєш всі свої важкі часи коли ось цей друг вдавався до тебе на допомогу в першу чергу, він тебе підтримував, радив, ночував з тобою коли тобі було страшно спати одному)) ... і ти розумієш що не ті друзі що тебе оточували весь цей час ...а ось твій єдиний друг, з яким ти мовчав на ганку ... і прощаючись ти розумів що це була найкраща розмова кращий час проведене. Проходить деякий час, ви знову нібито починаєте дружити, стільки всього цікавого, нового дізнаєтеся один про одного за ті роки які не спілкувалися, радість ...дружба повернулася.
 Ти спілкувався з одним, подругою, і з їхніми звуженими, але виходить так що як тільки ти починаєш спілкуватися з ким небудь з них то тут же все йде шкереберть ... вони між собою починають свариться вигороджуючи тебе як тільки можуть, але ж не в них справа, а в тебе ...ти поліз у їхню родину, ти дав привід для ревнощів ... і зради дружби, в результаті їхньої сварки ти виходиш "крайнім", йдучи додому в тебе залишається жахливий осад, і начебто нічого поганого в тому що поговорили ... але ні, осад від того що в тебе немає друга! ...це вже сім'я і тобі серед неї немає місця, а ти йдеш і думаєш що ж тоді дружба????

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
boroda
1 Boroda (boroda)   • 16:05:42, 02.11.2011 [Материал]

З Вікіпєдії: "Дружба — особисті відносини між людьми, що ґрунтуються на довірі, щирості, взаємних симпатіях, спільних зацікавленнях і захопленнях. Обов'язковими ознаками дружби є взаємна повага, довіра та терпіння. Людей, яких пов'язує дружба, називають друзями."

А ще в Житомирі "Дружбою" називають кладовище в районі Корбутівки.
РИП
2 Игорь (РИП)   • 20:15:58, 02.11.2011 [Материал]

Друзьям смотрят в лицо, а не спину.
Nils
3 Nils Holgersson (Nils)   • 20:59:15, 02.11.2011 [Материал]

Если для того, чтобы посчитать твои друзей тебе хватает пальцев одной руки, значит они у тебя действительно есть.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо