Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Ноябрь » 15
voin Епіцентр II. Банду геть!

voin


Оценка: 3.0/5 Голосов: 6

Епіцентр II. Банду геть!

15.11.2011, 01:32:21 1557 3.0 2

 У той час, коли політики творять великі доленосні справи, українці повстають самостійно, без керівної ролі партій, рухів і комітетів. Ті пограбовані українці, на чиє життя, здоров'я та майбутнє їхніх дітей та онуків окупаційному режиму начхати.

Зовсім випадково мешканці приміських селищ Іванівка та Баришівка довідались про таємні плани влади щодо будівництва біля домівок селян сміттєпереробного заводу. Це була остання крапля, яка переповнила чашу народного терпіння. Громада вирішила скликати референдум, щоб розглянути питання відкликання голови Селищної ради, який розпродує земельны дылянки чужинцям, а селянам каже: "Платіть мені гроші - тоді отримаєте землю!" 
Цікаво, чи губернатор Житомирщини Сергій Рижук  приймає участь в таємній оборудці по будівництву сміттєзаводу? Ще ж скандал з "Епіцентром" не вщух ...

Фото:

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
РАПТОР
1 Раптор (РАПТОР)   • 11:32:51, 15.11.2011 [Материал]

Питаєш себе: чи заслужила Україна такої влади, чи за це діди й батьки боролись, чи за це сам на майдані стояв, щоб ці іроди продали усе, що можна, втопкуючи свій народ обличчям в болото? На кол їх!!!!!!
vox
2 владимир (vox)   • 16:01:22, 15.11.2011 [Материал]

вместе с теми, ради кого стоял на майдане


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо