Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » voin » 2011 » Декабрь » 25
voin Повідомлення про злочин. Житомирська газета «Свобода»

voin


Оценка: 3.4/5 Голосов: 10

Повідомлення про злочин. Житомирська газета «Свобода»

25.12.2011, 15:53:44 1932 3.4 0

 До приміщення редакції газети «Свобода» намагалися вдертися двоє невідомих чоловіків з чорними «дипломатами» у руках. За день до цього дільничий міліціонер таємно проводив опитування сусідів. Банда «Житомирське кубло» продовжує діяти.

Незважаючи на тиск, спецвипуск газети надруковано http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/povidomlennya-pro-zlochin-zhitomirska-gazeta-svoboda.html

Шило вилізло з мішка завдяки одному з охоронних підприємств Житомира, яке здійснювало охорону приміщень районних управлінь Пенсійного фонду на Житомирщині і до якого зовсім не випадково (а як тест — пропозиція прийняти участь у шахрайстві) потрапив документ про тіньову схему розкрадання Пенсійного фонду.

Після оприлюднення фактів керівництво обласного управління ПФУ, посилаючись у приватних розмовах на вказівку з Києва, примушує керівників райуправлінь укладати договори про охорону з іншими,  "дружніми" приватними охоронними структурами.

Ось черговий приклад:

А це відповідь:


Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо