Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » MOKRIZZONNI » 2011 » Декабрь » 26
MOKRIZZONNI Свб тк "Поліське Джерело".Правила та концепт

MOKRIZZONNI


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Свб тк "Поліське Джерело".Правила та концепт

26.12.2011, 00:12:17 2617 5.0 0

Не лякайтесь -"Свб.." -це не новий убогоблогерський політс..е..допис "Свободи"  :)) 

Свб - Соціально-виховний блог від турклуба "Поліське Джерело".Клуб сєй є труЪ, його мета та устремління як на місцевості так і в дописах є бєлими та пушЫсто-прєпушЫми але про клуб не тут .А тут про концепт та правила матеріалів які будуть викладатися.

1).  Дописи в блозі є неповноцінними описами походів-подій автора, а вичленованими із ідеї та матеріалу походу, в яких коротко поширюється інший вміст побаченого чи взнаного з зауваженнями, пропозиціями, роздумами, закликами...і т.п.Як правило на соціально-екологічні теми та проблеми.

2). Походні дії, надбання з того та подальші висновки автора є виключно авторськими та непрофесійними з різних позицій, та не претендують на отую заблукавшу у Всесвіті "істину" :)

3). Автор (тут і далі-MOKRIZZONNI) вітає поправки та зауваження щодо матеріалу та не вітає а жорстоко вирізатиме будь-яке порушення його честі та гідності чи подібне в комментарях.Те саме буде й до злостних флудерів, троллів  і проче.Закликаю -якщо не маєте що по суті написати -не варто плюндрувати -мінус в рєпу гарантовано.Рецидив каратиметься.Такі жорсткі заходи для профілактики перетворення мого пушЫстого блогу але подекуди із гострими матеріалами та думками в місця розпалювання ворожнечі,троллінга та ін.

4). Згідно клубної концепції захисту описаних об`'єктів природи(як правило) ,автор не надає ні на яких умовах ні в якій формі координат описаних об`єктів (якщо це не описано в блозі),треків навіґатора, точок об`єктів з нього, карт,ниток маршрута та подібне. Розглядається та (чи) популяризуюється Полісся (здебільшого) в різних своїх вимірах загалом через матеріали, а ресурси на кшталт "Панораміо.ком" лише розшарюють незаймані, красіві місця природи для народних масс без виховного чи подібне впливу -а висновки робіть самі.На цю тему ще буде окремий допис в блог.

5). Автор не має часу вести консультативні переписки - "Какой мне рюкзак взять, где воду брать,что посмотреть, где отдохнуть..."  Особливо останнє вже достало,кажу: "Где отдохнуть? В санатории!" Для перших питань є турклуби підготовчого характеру -тк "Полісся" з їх зимовими школами та лекціями.

6). Автор не розглядає представлені ВЛАСНІ АВТОРСЬКІ фотоматеріали як такі, що відокремлено виставлені на публічну фотовиставку - вони є підкріпленням ідей та озвучених питань в дописі , і ТУТ будь-які думки щодо фотоматеріалу з позицій технічних чи "мистецьких" не мають сенсу та цікавості для мене.

Звідси: прохання утриматись від фотокритики:  "горизонт завален" (Rozdum) і т.д.

7). Дозволяється цитування тексту та фото з дописів блогів автора при умові посилання на першоджерело,окремо- ВИКЛЮЧНО В НАВЧАЛЬНИХ ЦІЛЯХ (згідно з діючим законодавством про авторські та суміжні права).

Будь-яке використання контенту в комерційних чи подібних цілях суворо забороняється!

8).Весь контент в блозі за виключенням цитування є авторським, а використання фотографій захищено договором із однією з провідних фірм в цій галузі правозахисту,попереджено водяними знаками для профілактики :)  та вбудованими електронними знаками (кріптографія) та рушіями пошуку кодованих фотографій в інтернеті.

Фух..звіняйте за жорсткість..насправді я бєлий і пушЫстий...але підказую за яких умов я перетворююсь в Вєлікого і Ужастного :(((

Ваш-Павло Мокрицький (MOKRIZZONNI)

Piccy.info - Free Image Hosting




Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо