Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Нескучный » 2012 » Февраль » 12
Нескучный Хвиля самогубств школярів прокотилася Росією: 6 смертей за два тижні

Нескучный


Оценка: 2.6/5 Голосов: 12

Хвиля самогубств школярів прокотилася Росією: 6 смертей за два тижні

12.02.2012, 00:30:47 1848 2.6 0

Хвиля самогубств школярів, що прокотилася в останні дні Росією, дійшла до Москви: в суботу 15-річна школярка викинулася з 24-го поверху на сході міста. Про це повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах. Це шосте самогубство підлітка за останні два тижні.

НП сталася на Новогіреєвській вулиці, 38. На місці події працює слідчо-оперативна група, що з'ясовує обставини події.

Вчора в Красноярську наклав на себе руки 12-річний школяр. Він повісився. Його знайшла 11-річна сестра. Причини, що штовхнули хлопчика на це крок, поки не зрозумілі. Цей випадок став вже п'ятим за 10 днів суїцидом школярів.

Раніше в п'ятницю стало відомо, що в селі Тамбовка Амурської області повісився семикласник. Імовірною причиною самогубства стала заборона родичів відвідувати соціальні мережі через зниження успішності в школі. Трагедія сталася ще в минулу неділю, але повідомили про неї правоохоронні органи лише вчора.

В минулий вівторок стало відомо про подвійне самогубство школярок в місті Лобне Московської області. Увечері 7 лютого 14-річні Ліза Пециля і Настя Корольова, взявшись за руки, зробили крок разом з даху 16-поверхового житлового будинку. Діти загинули на місці.

На наступний день аналогічним способом покінчив з життям московський школяр. 14-річний Саша Філіп'єв вистрибнув з вікна своєї квартири на 17-му поверсі житлового будинку на Варшавському шосе, після сварки з батьком, який звинуватив його в крадіжці фотоапарата у однокласниці.

А через два дні стало відомо про ще один випадок суїциду школяра. У Якутську повісився семикласник Айсхан Слєпцов. Тут вже було порушено справу за статтею "Доведення до самогубства". За словами друзів, хлопчик тяжко переживав розлуку з батьком, з яким недавно розлучилася його мати, виїхавши з рідного Верхоянська в Якутськ.

Згідно з даними фахівців, за кількістю суїцидів Росія займає шосте місце в світі, а по самогубств підлітків - перше місце в Європі. У Росії щорічно відбувається 4000 спроб самогубства серед підлітків, з яких 1,5 тис. закінчуються смертю. Найбільше суїцидів з смертельним результатом відбувається через сімейні конфлікти, нерозділене кохання, особисті проблеми, замкнутість і психічні захворювання.


Прикреплённые изображения:
Нескучный Хвиля самогубств школярів прокотилася Росією: 6 смертей за два тижні Нескучный Хвиля самогубств школярів прокотилася Росією: 6 смертей за два тижні
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо