Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » zt_news » 2012 » Март » 17
zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО

zt_news


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО

17.03.2012, 12:51:03 1759 5.0 0



У третю неділю березня відзначається професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення - День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Вчора у Палаці культури відбулися урочисті збори та концерт з нагоди свята.Представників житлово-комунальної галузі вчора вітали секретар міської ради Наталія Леонченко, перший заступник міського голови Галина Семенець, заступник міського голови Микола Боровець, колеги та ветерани праці галузі.

«Ваша щоденна праця дуже важлива, адже від неї безпосередньо залежать умови життя та настрій кожної житомирської родини. Ви робите місто Житомир чистим, охайним, світлим, зеленим та благоустроєним», - зазначила секретар міської ради Наталія Леонченко та побажала усім представника житлово-комунальної сфери міцного здоров’я, затишку у їх родинах та вдячності за їх нелегку працю від мешканців міста.
По матеріалах: zt-news.org.ua

Прикреплённые изображения:
zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО zt_news Вчора у Палаці культури поздоровляли працівників ЖКГ ВІДЕО
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо