Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » qikread » 2012 » Март » 18
qikread Театр абсурду

qikread


Оценка: 3.1/5 Голосов: 13

Театр абсурду

18.03.2012, 13:19:04 1995 3.1 4

Лаються, лаються, політичні партії, форумчани, люди на вулиці..
Розкажу я казку, яку придумала...

 У чарівній долині, де трава зелена і духмяна. лугові квіти зваблюють кольором, жила собі отара овечок. Паслися, народжували ягняток, жили, вмирали... Але одного разу прийшли вовки і давай тягати собі по одній вівці чи й по двох. Зажурилися вівці, покликали собі пастухів - з умовою - будемо давати вам вовну, молоко, сир, а ви нас від вовків охороняйте. Якийсь час так все й було, розплодилася отара, важко стало пастухам охороняти велику отару, знову почали вовки тягати овечок. Привели пастухи вовкодавів, ще більше шерсті й молока довелося віддавати отарі за безпечне життя, а часом і жертвувати овечками, щоб нагодувати вовкодавів, однак у загальному жилося отарі добре, безпечно, наїдала отара мясо, нагулювала шерсть...
Чому все пішло шкереберть, неевідомо- може пастухи захотіли більше шерсті, може діти пастухів вирішили погратися у вовків, і задерли кілька ягняток, може пастухи з вовками домовилися - вам мясо, а нам шкури, але вовки крадуть овець і ягнят, вовкодави, замість того, щоб роздирати вовків, доїдають за вовками овечі мосли і потихеньку закопують рештки ягнят, а пастухи отримують молоко, шерсть з отари  і шкури із задертих вовками овець, та ще й вимагають - більше шерсті треба, більше молока (хай там ягнятка здихають від холоду і голоду), а вівці хай лаються одне з одним - хто кращий - вовки, пастухи чи вовкодави, аби тільки, не дай боже, не розігнали кровопивців.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
Half_baked
1 Half baked (Half_baked)   • 13:30:24, 18.03.2012 [Материал]

Тому що вівці...
HOOLIGAN
2 По жизни (HOOLIGAN)   • 13:33:23, 18.03.2012 [Материал]

Тут мисливець потрібен.....а на полюванні всяк буває...буває і вовка вбити,а буває,що і пастух заблукає до мисливських угідь.
За казку+5!!!
P.s.якраз переглядаю "Адвокат диявола"...мдя... яку тему сьогодні на жж не гляну,одразу асоціація з сюжетом фільму....гидко...
Нескучный
3 Игорь (Нескучный)   • 14:31:30, 18.03.2012 [Материал]

Дурня.
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 14:59:37, 18.03.2012 [Материал]

За казку дякую, але сумно...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо