Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2012 » Июнь » 8
amberis Клуб Елітарного Кіно: Сара Хардінг, «Поліанна»

amberis


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

Клуб Елітарного Кіно: Сара Хардінг, «Поліанна»

08.06.2012, 16:06:18 2512 3.4 2

За численними проханнями відвідувачів Клубу Елітарного Кіно відбудеться повторний родинний перегляд фільму Сари Хардінг за мотивами однойменної повісті Елінор Портер «Поліанна»

Біографічна довідка

Елінор Портер народилася в Нью-Гемпширі. Предки її з тих, про кого в США з пошаною говорять: «Вони прибули на "Мейфлауер”»! З дитинства Елінор обожнювала музику і всі  думали, що вона стане співачкою. Завершивши музичне освіту в Бостоні, вона й справді співала в церковних і світських хорах, але,вийшовши заміж, залишила музику. Пізніше вона переїжджає до Нью-Йорку. Там з-під її пера один за одним виходять збірки оповідань і перший роман «Перетнути потік». Жвавість персонажів і ситуацій, глибоко християнське осмислення світу відразу привернули увагу до молодої письменниці. А справжню славу їй принесла «Полліанна». Елінор Портер написала її в саду, розбитому прямо на даху нью-йоркського будинку. За словами авторки, про кращий кабінет вона і мріяти не могла. Тому, хто прочитає «Полліанна», буде про що замислитися...
Стислий зміст:
Відома вже по всьому світові повість про маленьку дівчинку Поліанну, буде цікава й корисна не лише підростаючому поколінню, а й їх батькам. Історія дівчинки-сироти, яку взяла до себе на виховання її тітка, дуже зворушлива і повчальна. Після перегляду цього фільму, можливо, життя багатьох зміниться на краще, як змінилося життя мешканців маленького містечка, в яке потрапила Поліанна. Завдяки оптимізму і вірі у найкраще, дівчинка подолає не лише свої неприємності, а й допоможе всім своїм друзям. Адже ситуації, що виникають в нашому житті багато в чому залежать від того, як ми їх сприймаємо і, в першу чергу, потрібно змінити себе з середини і можливо тоді життя наше зміниться.

Прикреплённые изображения:
amberis Клуб Елітарного Кіно: Сара Хардінг, «Поліанна»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Ofelia
1 Iryna (Ofelia)   • 11:45:02, 09.06.2012 [Материал]

здається, це навіть не повтор, а вже втретє фільм показують... фільм чудовий, пароте хотілося б нового...
amberis
2 Інгварь (amberis)   • 21:14:35, 09.06.2012 [Материал]

В Клубі Елітарного Кіно «Поліанна» демонструється вдруге. Ще була поїздка в Київський театр юного глядача на виставу.
В наступному місяці буде Вам новеньке - фестиваль короткометражного українського кіно під відкритим небом :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо