Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Люся » 2012 » Июнь » 12
Люся 10 порад голландцям, які зібралися в Україну

Люся


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

10 порад голландцям, які зібралися в Україну

12.06.2012, 16:44:11 1746 4.0 0

Голландська журналістка Флеур Де Верд із лютого живе й працює в Україні. До Євро-2012 склала іронічний перелік порад голландським уболівальникам, які приїдуть сюди. Уперше його опублікувала голландська газета Trouw

1. Чоловіки, підстрижіть волосся до 1 міліметра. Освіжіть м'язи. Сорочки, крізь які видно сильні руки, – заведені й навіть бажані. Якщо ж ви не маєте трицепсів своєї мрії – можете виправити ситуацію в Києві, у вуличному тренувальному комплексі на Гідропарку. Там безкоштовно можна використовувати під сотню іржавих спортивних знарядь, зроб­лених із частин старих тракторів, вертольотів і батарей.

2. Жінки, волосся має бути пряме, а ноги – якнайменше прикриті одягом. Хоч би куди йшли – взувайте туфлі на 15-сантиметрових підборах. Якщо захолодно – вдягайте панчохи, але вони обов'язково мають бути тілесного кольору.

3. Ніколи, за жодних умов не ставте сумку на підлогу. Бабусі скажуть, чи навіть закричать вам: якщо сумка торкатиметься підлоги, ваші гроші від вас утечуть.

4. Не рекомендується сидіти на кам'яній поверхні. Ті самі бабусі запевнять вас, що опісля ви не зможете мати дітей.

5. Прийшовши до когось у гості, роззуйтесь і одразу біжіть у вбиральню мити руки. Інакше ви поставите господарів у складне становище: їм якось треба буде сказати, щоб ви це зробили. Також, перебуваючи в чотирьох стінах, не свистіть. Бо, як вірять тут, зникнуть не тільки гроші того, хто свистить – а й того, хто приймає гостя.

6. Пари, будьте романтичними. Цілуйтесь і ніжно тримайтеся за руки скрізь – у метро на ескалаторі й на численних оглядових майданчиках у парках.

7. Це не означає, що вам можна всміхатися незнайомцям. Це не заведено ніде, особливо в метро.

8. Уникайте каналізаційних люків. Ходять чутки, що хтось колись провалився, наступивши на люк, – тож ­тепер усі українці їх обходять.

9. Пробивати собі дорогу ліктями треба всюди, окрім маршруток – це маленькі жовті автобуси. Українці не надто ввічливі в громадському транспорті, але в маршрутках вони саме такі. Українці майже з англійським спокоєм чекають у черзі. І ви можете безпечно передати 200-гривневу купюру, коли проїзд коштує тільки 2. Гроші пройдуть через сім пар рук – але, можете бути певні, назад отримаєте всі 198 гривень.

10. Якщо ви гуляєте з дів­чиною, побільше фотографуйте її. Бажані пози такі: якщо дама стоїть – хай обійме дерево. Може нахилитися, спершись долонями об коліна. Якщо сидить на лавці – нехай закладе руку за голову. Дівчина має стиснути губи, ніби цілуючи, й широко відкрити очі. Найкраще – коли є вітер, який злегка розвіває волосся.

текст: Флеур ДЕ ВЕРД

Джерело: http://gazeta.ua/articles/people-and-things-journal/_hoch-bi-kudi-jshli-vzuvajte-tufli-na-aa5-sm-pidborah-aa-porad-gollandcyam-yaki-z/440357

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо