Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » nadolna » 2012 » Август » 5
nadolna Обережно, шахраї! Агенство нерухомості «Ніка». Житомир

nadolna


Оценка: 4.2/5 Голосов: 6

Обережно, шахраї! Агенство нерухомості «Ніка». Житомир

05.08.2012, 18:51:08 2092 4.2 2

Більшість із жителів Житомира зіштовхувалися із проблемою пошуку житла. Дехто винаймає житло через знайомих, дехто не проходить повз реклами на вуличних стовпах, дехто гуляє просторами інтернету. Але який би ви спосіб не обрали, всюди є можливість, так званого, «кидалово», особливо в інтернеті. Наразі у просторах павутини зібралися як і добросовісні посередники чи то агенства, так і ті, хто бажають вас залишити із дулею під носом. Хочеться детальніше звернути вашу увагу, на так зване агенство нерухомості «Ніка», яке знаходиться в місті Житомир, за адресою вулиця Котовського, 61. Номер телефону агенства 093 03 64 557 можна зустріти на сайті Сландо, авізо тощо.

Зателефонувавши, вам чемно запропонують під’їхати у офіс та на місці без проблем підібрати потрібне житло. І от, підїхавши у офіс до ПП, яке оформлене на ім’я Примачек Оксана Іванівна. Вам дійсно без проблем підберуть найоптимальніше житло. Можна поспілкуватися із власником, уточнити деталі, але для того аби домовитися про зустріч необхідно із агенством укласти «договір» за 300 гривень. Згідно договору, посередник, тобто агенство, надає номер телефону власника з яким ви щойно розмовляли аби уже особисто домовитися про зустріч. У разі якщо житло не сподобається, агенство зобов’язується ще на протязі місяця підбирати варіанти. І тут розпочинається найцікавіше. Після проплати 300 грн, дається папірець на якому начебто написана адреса житла та номер телефону нібито власника. З вами розмовляє привітна дівчина Олександра, яка розповідає сентиментальну історію, що вийшла заміж, переїхала жити до чоловіка і вирішила здавати свій дім у оренду. До речі, її номер телефону 093 01 77 518. Тепер залишилося одне – зустрітися, подивитися житло. Але ж раптом її терміново викливають у відрядження (хто б міг подумати) і зустріч переноситься на декілька днів. І надалі дівчина Олександра стає просто глухою і не чує як до неї намагаються додзвонитися обурені клієнти від агенства.

Отакі справи. Тому раджу, будьте обережні із агенствами нерухомості, особливо такими, як «Ніка». І дуже не раджу телефонувати за номером 093 03 64 557, адже нічого, окрім "розіграшів” там на вас не чекає.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
berloga
1 Берлога (berloga)   • 11:00:45, 06.08.2012 [Материал]

Есть такое. ПО городу работают аферисты именно по услугам аренды жилья.
НИ одно порядочное агентство не предоставляет номера хозяев просто так за деньги, или без них.
Агентства выступают посредниками и сами организовывают встречи и просмотры, подстраиваясь под арендодателей и съемщиков. В любом случае, действительно предлагается подписывать договор на предоставление услуг, но любые комиссионные выдаются по факту успешной сделки!!!! И никак иначе - особенно при аренде жилья. + агентства предоставляет съемщикам и хозяевам жилья вариант договора об аренде, для защиты прав и обязанностей обеих сторон.
Будьте внимательны!!!!! Никакое порядочное агентство не требует денег наперед!!!!!
nadolna
2 Вероника (nadolna)   • 20:40:40, 07.08.2012 [Материал]

Так, не довіряйте тим агенствам, які вимагають грошей на перед!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо