Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Іскандер » 2012 » Август » 29
Іскандер Недолугість окремих народних обранців - норма чи прикра випадковість?

Іскандер


Оценка: 3.8/5 Голосов: 12

Недолугість окремих народних обранців - норма чи прикра випадковість?

29.08.2012, 14:42:01 1860 3.8 2

31.07.12 на сайті міської ради було розміщено проект рішення міської ради «Про проведення земельних торгів у формі аукціону в м. Житомирі».

Здавалося б, одна з рядових подій, як для міської ради. І це, як виявляється, частково дійсно так.

Так, 15.09.11 на сайті міської ради також було розміщено подібний проект рішення міської ради, але з однією відмінністю: у ньому було вказано адресу земельної ділянки, яку планувалося виставити на аукціон.

Проте, як вже стало традицією, в обох цих проектах рішень додатки із цільовим використанням, особливими умовами та стартовою ціною земельної ділянки, призначеної для продажу на земельних торгах у формі аукціону опублікувати, згідно чинного законодавства, чомусь, як казав наш Хєрант, «забили».

Дивно, чи не так? Дехто може навіть припустити, що в такий спосіб «покращувачі» намагаються проштовхнути рішення про продаж на земельному аукціоні земельної ділянки площею 5,3882 га за адресою вул. Корольова, 39 (відомої, як «фруктовий сад»)...

Як відомо, нещодавно на засіданні земельної комісії міської ради депутатам-членам комісії вже було вказано на недоліки у їх роботі, зокрема у затримці з розглядом звернень громадян. Проте, на жаль, не вказали також на якість проектів рішень та їх відповідність нормам законодавства, а також на можливі заходи впливу на таких "неуків" та "нероб".

Як не дивно, але «відповідальність має прізвище». За кожен недолугий проект рішення, зокрема, що стосується земельних відносин, має нести відповідальність його автор-депутат, який самостійно його формує. При цьому часто не бажаючи елементарно дотримуватись законодавства. Неподобству у вигляді недолугих проектів рішень має прийти кінець.

Риторичне питання: КОЛИ нарешті окремі народні обранці та чиновники, які відповідають за насичення веб-сторінки міської ради інформацією стосовно земельних питань, почнуть діяти у межах чинного законодавства?

Невже лише після їх заміни..?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 23:15:09, 29.08.2012 [Материал]

Ахххххххереть!
Проект решения о продаже участка БЕЗ АДРЕСА!!!!
И фраза: "Согласно приложения".
А самого-то приложения и НЕТ!!!
Так делают чиновники НАШЕЙ МЭРИИ и ОГА, когда им нужно спрятать от народа ПРЕСТУПНЫЕ планы.

Такое уже бывало. Помнится, когда поднимали цены на маршрутки, была такая же бодяга.

Прав Искандер: скорее всего, снова хотят пропихнуть вопрос БОТСАДА.
Деньги, что получили чиновники от хозяев будущего суперстроймаркета, карманы жгут. Ой, как их возвращать не хочется.
И ЖЖ об этом вопросе писал:
http://zhzh.info/news/2011-08-26-10739
http://zhzh.info/news/2011-08-12-10623
и ещё были публикации на эту тему. Кто хочет все прочитать, наберите "ботсад" в поиске новостей.

И другие издания:
http://zt4ever.org.ua/news/p35

Между прочим, этот вопрос НЕЛЬЗЯ выносить на сессию Горсовета. Так как информация о нём НЕ ОБНАРОДОВАНА в полном объёме.
А срок в 20 дней от публикации до обсуждения на сессии Совета должен отсчитываться С МОМЕНТА ПУБЛИКОВАНИЯ АДРЕСА УЧАСТКА И ПРОЧИХ ДАННЫХ О НЁМ.
Іскандер
2 Іскандер (Іскандер)   • 00:20:00, 30.08.2012 [Материал]

Пане telefon, одна поправка: я не стверджував, що в даному проекті рішення йдеться про фруктовий сад (чи, як Ви виразились, "БОТСАД"). Навпаки.
Поясню: в даному проекті рішення пропонується ЗАТВЕРДИТИ проект із землеустрою щодо відведення невідомої земельної ділянки та технічний паспорт цієї земельної ділянки, а також цільове використання, особливі умови та стартову ціну згаданої земельної ділянки, призначеної для продажу на земельних торгах у формі аукціону. Враховуючи те, що, як я вище зазначив, відповідного рішення про розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та технічного паспорту земельної ділянки, а також рішення про продаж земельної ділянки фруктового саду в природі не існує, то і ЗАТВЕРДЖУВАТИ немає чого. Подібне рішення (якщо б воно стосувалось фруктового саду) апріорі було б незаконним (нікчемним).

А стосовно того, що це питання (проект рішення) не можна виносити на сесію, так це 100500%. Але його зрештою і не включено в порядок денний вже сьогоднійшньої сесії:-) Хіба-що "з голосу" запропонують внести у порядок денний;-)

Вся суть в тому, що в міській раді відбувається систематичне нехтування норм законодавства при оприлюдненні проектів рішень. І майже всім до цього немає діла...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо