Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » crow » 2012 » Сентябрь » 23
crow Країна в країні

crow


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Країна в країні

23.09.2012, 21:43:54 1981 2.7 4

Як людина що маю свої концепції в голові почав спілкуватися  з вчителем на тему сьогодняшної освіти і взагалі можливостей сюгодення. Після моїх  гіпотез які при мінімальному інтузиазмі і  ресурсами набагато покращити якість освіти в окремій школі, при тому що  ця людина і має для цього як інтузіазм так і бажання. В дискуссії ми обговорили багато аспектів шкільних які  розбилися об систему яка багато в чому нагадує нашу державу.

Очулює цю систему людина - директор, отримала вона цю систему логічним чином, маючи знайомих в РАЙОНО, потрібні характеристики у вигляді стажу і вислуги років і замістивши старого директора який пішов  на пенсію. Хороша людина  але як  кажуть квартирне питання їх всіх псує,  будь які організаційні питання завмирають на  стадії зачатку. Завдяки зусиллям  батьків,  було куплено стіл для настольного теннісу,  який поставили в коридорі школи,  ало що найцікавійше  простояв він там не довго,  і був схований, причина те що  він заважав  прибиральниці мити підлогу, його потрібно було  обмивати. І оскільки  сама прибиральниця була родичкою директора стіл було сховано  аби не заважав своїй родичці  мити підлогу.  Як і кожна школа у цієї є масса проблем які потребують вирішення а вирішення  потребують "телодвіженій" Однією з проблем був спортивний зал школи який санстанція постійно закриває через неналежний стан а саме через великі дірки  які сіяють у вікні спортзалу. Як і будьяка проблема вона має своє рішення яке повинне лягти на плечі завхоза який мав би  залізти і відремонтувати,  яле через свій поважний вік він неможе цього зробити, можна було б взяти іншого завхоза, але проблема у тому що він являється кумом директора. Навчання всетаки  проходять але неофеційно, і коли приїздить комісія зал наглухо зачиняють а  вчителя відпускають  додому. Вчителі вирішили що  непогано було б для навчального процесу мати інтернет через деякий час в школу прийшла пропозиція про підключення його,  але  потрібні кошти, як і будь яка проблема її мала вирішити директор школи, вона мала залучити їх з місцевого бюджету сільраді і т.д. але через відсутність у директора  менеджерського хисту  інтернет так само не проведений. Взагалі  будь які проблеми виливалися у відсутність нормального керівника,  самі вчителі тільки комфліктом намагаються будь яких змін, при чому автоматично потряпляють в немилість до директора,  що в свою чергу виде до "репресій" у вигляді постійних відкритих уроків і т.п. Взагалі ситуація одна з тих яка ілюструє ситуацію в нашому суспільстві де  люди мають справу з іншими людьми, не депутатами і президентами, а іншими людьми які так само наділені владою хоч не такою могутньою але владою, і ця невелика влада має невеликі прояви у вигляді  невеликих хабарів, невеликих зловживань, невеликих репресій.... все як в житті.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 4
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 21:54:01, 23.09.2012 [Материал]

А почему постеснялись назвать место и имя?
crow
2 kostya (crow)   • 22:11:31, 23.09.2012 [Материал]

Я недумаю що то щось змінило б ситуацію на позитив, мені здається таке кругом, незалежно від місця, можливо інші обставини...
telefon
3 джавахарлал нюру (telefon)   • 00:58:49, 24.09.2012 [Материал]

Просто, сказавши "А", нужно и "Б" говорить.
Buchinskij
4 Александр (Buchinskij)   • 06:53:00, 24.09.2012 [Материал]

Имя где?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо