Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2012 » Октябрь » 23
amberis Кейко Матсуі - «Thе Best» - в Житомирі

amberis


Оценка: 4.2/5 Голосов: 10

Кейко Матсуі - «Thе Best» - в Житомирі

23.10.2012, 22:43:07 1834 4.2 3

Одна з найвідоміших виконавиць сучасного джазу Кейко Матсуі дасть концерт у Житомирі в підтримку свого нового альбому «The Road...»

Кейко підкорила світову публіку віртуозністю виконання й легкими, вишуканими джазово-ориєнтованими мотивами. Музика Кейко Матсуі не знає меж, а змішування музичних напрямків зробили її воістину унікальною. Вільна душа й творчі гени забезпечили піаністці неймовірну можливість виступати з такими відомими особистостями, як Стіві Вандер, Майлс Дейвіс, Хью Масекела й Боб Джеймс.



Стиль, у якому грає Кейко, критики називають «сучасним джазом» або «сучасною музикою для дорослих». Він поєднує у собі прозору й чисту імпровізацію виконання, що іноді переходить у майже безумовний джаз, іноді в лаунж, а іноді в «new-age».

Одним з найбільш важливих і особливих елементів музики Кейко Матсуі є її талант написання незабутніх мелодій, які вона описує як «дзеркало або відбиття себе в будь-який момент».

У січні 2011 року побачив світ альбом Кейко «The Road...», довгоочікуваний, виконаний самостійно, 22-ий по рахунку, випущений у США. «The Road...» - це захоплююча колекція вічних, жагучих, емоційних і екзотичних мелодій, повних гармонії й загальних ритмів.

Цією осінню в рамках концертного тура по Україні неперевершена джазова піаністка виконає як композиції з нового альбому «The Road...», так і всіма улюблені хіти.

Тільки живе звучання дає можливість передати той неймовірний коктейль із нью-ейдж, японської етники, європейського середньовіччя й традиційного блюзу, у якому акустика з'єднується з електронікою, а спокій і умиротворення - з диким захватом і пристрастю.

Єдиний концерт у Житомирі відбудеться 14 листопада в залі Житомирського академічного муздрамтеатру  ім. Івана Кочерги.


Прикреплённые изображения:
amberis Кейко Матсуі - «Thе Best» - в Житомирі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Waliko
1 Waliko (Waliko)   • 00:10:25, 24.10.2012 [Материал]

хорошая музычка... как раз на расслабончик после Ассept будет )))
Ofelia
2 Iryna (Ofelia)   • 15:48:54, 24.10.2012 [Материал]

я її дуже люблю!
а ціна квитків відома вже?
amberis
3 Інгварь (amberis)   • 19:43:20, 24.10.2012 [Материал]

в межах від 100 до 400 грн.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо