Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Іскандер » 2013 » Январь » 28
Іскандер Аналіз угоди з Shell

Іскандер


Оценка: 3.3/5 Голосов: 7

Аналіз угоди з Shell

28.01.2013, 18:22:48 2386 3.3 2

Угода України з компанією Shell може позначити поворот у внутрішній і зовнішній політиці, викликавши цілу низку серйозних наслідків. 


Пропоную до уваги, НМД, цікавий аналітичний огляд "Shell. Важливий стратегічний хід Януковича" (автори: Юрій Романенко, Олексій Комаров, "Хвиля"), в якому продемонстровано ключові мотивації суб'єктів угоди, її наслідки в самих різних аспектах, а також можливі сценарії розвитку ситуації в Україні.

P.S. Пропоную у даному блозі обговорити ймовірні наслідки, можливі переваги та очікувані преференції від підписання згаданої угоди із Shell.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
qikread
1 Елена (qikread)   • 11:23:40, 29.01.2013 [Материал]

Згідна з тим, що угода з Шелл, можливо, єдиний грамотний крок Януковича для підтримки його режиму. Але оскільки для пересічних це навряд чи матиме економічний ефект, то, імхо, процеси соціального напруження будуть тільки зростати, а бунт якщо й почнеться, то якраз із Східної частини України - Донецьк, Дніпропетровськ,Запоріжжя - із концентрації промислових підприємств, там де люди змушені виживати на ЗП, яку б її не платили. Якщо цього буде недостатньо для прокорму, а власного присадибного господарства немає, як наприклад, у західних, північних , центральних і південних регіонах, то тут і почнеться бунт "бесмыссленный и беспощадный", підігрітий міцними напоями і погромами найближчих маркетів, погано буде всім. Під шумок ввести війська можуть і НАТО, і Росія. Хто виграє тоді?
nik41
2 nikolay (nik41)   • 13:09:52, 29.01.2013 [Материал]

Это пиар-ход и только.В США добыча сланцевого газа запрещена.Территория где добывают газ из сланца станет в ближайшие десятиления пустыней с отравленной водой и постоянными землятрасениями.
А добывать бабки на территориях аборигенов сам Бог велел,
считают американцы,будь то Польша или Украина.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо