Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2013 » Январь » 30
ВиК У Житомирі напали на захисника вкладників "Олвіта Буд"

ВиК


Оценка: 3.2/5 Голосов: 11

У Житомирі напали на захисника вкладників "Олвіта Буд"

30.01.2013, 17:56:43 1650 3.2 0

 


28 січня 2013 16 січня цього року на захисника вкладників „Олвіта Буд” здійснили напад. За словами Романа Орехова, пізно ввечері до нього підійшли невідомі особи та стукнули важким предметом по голові. 

- Слава Богу, моя голова витримала та виявилася міцною, - розповідає захисник. 

Чоловік одразу ж звернувся до правоохоронних органів, на даний момент відкрите кримінальне провадження, проте, нападників і досі шукають. Лікарі діагностували у потерпілого перелом гомілкової кісти. 

Роман Орехов поки не підтверждує, але й не спростовує те, що напасти на нього могли через допомогу ошуканим вкладникам „Олвіта Буд”. Нагадаємо, що будівництво будинку по вулиці Ватутіна не може бути завершено у зв'язку з наявними грубими порушеннями, а саме через невідповідне маркування бетону, з якого складаються несучі конструкції каркаса. 

Вже декілька років вкладники добиваються добудови власного житла, в яке вони вклали чималі кошти. Мітинги під стінами обласної адміністрації не дали результатів.
- Ми вже не віримо в те, що хтось з місцевого керівництва допоможе та профінансує цей „проект” до кінця. Ми власними силами знайдемо інвестора та добудуємо об’єкт, - сказав Роман Орехов.
 А поки, вкладники „Освіта Буд” не заперечують той факт, що найближчим часом знову можуть вийти мітингувати під стіни Житомирської обласної адміністрації. 

Довідково: 64 особи інвестували свої гроші у будівництво зазначеного будинку зі сподіванням отримати ще у 2009 році квартири у ньому. Інвестиції здійснювалися через Фонд фінансування будівництва у Київській філії АКБ «Західінкомбанк». Забудовником виступало ТОВ «Олвіта Буд» (директор – Рогожин Д.В., засновник – Стецюк О.А.), а генеральним підрядником - АТЗТ «Олвіта» (директор – Стецюк О.А., засновник – Рогожин Д.В.). Планувався житловий комплекс з 8 секцій, 3 та 4 секція будинку мали бути введені в експлуатацію в 2009 році, один раз термін здачі було перенесено. Але починаючи з літа 2010 року будівництво на зазначеному об'єкті було зупинено повністю. Автор статті: Леся Олійник

Джерело: http://zhitomir-online.com/kriminal/13595-u-zhitomir-napali-na-zahisnika-vkladnikv-olvta-bud.html

Прикреплённые изображения:
ВиК У Житомирі напали на захисника вкладників "Олвіта Буд"
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо