Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Дорогенька » 2013 » Апрель » 1
Дорогенька Революція оптом або УДАРні заробітки на демократії

Дорогенька


Оценка: 3.7/5 Голосов: 12

Революція оптом або УДАРні заробітки на демократії

01.04.2013, 00:24:27 2122 3.7 7

Грабувати — це привілей влади. Дуже часто захистити награбоване можна тільки за допомогою влади. А прийти до влади чи вдержатись за неї – тільки за допомогою революції. Революція – це примха влади, це владний театр, який прикритий файною лапшею про благо народу.

Будь-яка відчайдушна спроба прориву, яка не забезпечується дзвінкою монетою чи зрадливим доларом, гасне як сірничок. Гасла, які найчастіше використовують на різношерстих мітингах: «закон один для всіх», залишається тільки гарним цукерком на який ведуться дорослі. Залишається тільки жалкувати, що ні суспільство, ні лідери не готові застосувати його на практиці.

Етьєн Лантьє, герой роману «Жерміналь» Еміля Золя, казав, що ті, хто знизу піднімають бунт і декларують справедливість всім і щоб ніхто ображеним не залишився, насправді тільки хочуть помінятись місцями із владними мужами. Бунтарі хочуть м’якої постелі і білих коней в упряжі, а владний мужей хочуть бачити  на шахтах в рабській праці. Пам’ятаємо ж чим закінчився бунт в селищі Двохсот Сорока?

Наш народ, своєю чергою, став певно мудрішим, переконавшись у власній силі та даремності свого сподівання на «месію», «сильну руку» і нескориму харизму. Звичайно, люди, навчені помаранчевим Майданом, уже не будуть сотнями тисяч виходити на масові акції на підтримку лідерів. Зате, цілком можливо, одного разу вийдуть за ідею. Правда, ідею, за яку готові піти мільйони, ще не озвучили.

Революція не принесла повноцінної демократії ,до неї треба ще дозріти. Нація повинна заслужити право на демократію, і горе тій нації, яка свою демократію не може відстояти.

Ще більше горе тій нації, яка свою демократію, навіть не повноцінну готова продати чи то за копійки чи то за великі гроші. Поки, що великі гроші пропонують тільки ж обраним, більшість же заманюють продати свою совість за копійки. Комерційних пропозицій купа. Думала, тільки влада, набирає заробітчан – «протестантів», а ні… влада їх має безкоштовно. А комерцію розвернули ті, хто хоче завтра стати владою…

P.S. Прошу всіх причетних до опозиції розповісти, чому ж так ціни занижуєте?


Людмила Дорогенька Харчук

Прикреплённые изображения:
Дорогенька Революція оптом або УДАРні заробітки на демократії Дорогенька Революція оптом або УДАРні заробітки на демократії
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
Erik
1 Костянтин (Erik)   • 11:45:30, 01.04.2013 [Материал]

Все це гнила система демократії, за якою скривається повний бардак!
Erik
2 Костянтин (Erik)   • 11:55:17, 01.04.2013 [Материал]

http://www.pravda.com.ua/news/2013/03/31/6986847/
? Удар це прокоментує?
AMD
3 AMD (AMD)   • 12:10:19, 01.04.2013 [Материал]

Ахаха))) Сегодня точно то же слышала, только от рыгыонов. И де правда? УДАР, впрочем как и любая другая партия всегда и везде ходит с флагами... А постоять без флагов - в чем смысл?
Дорогенька
6 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 17:28:52, 01.04.2013 [Материал]

да ми кажись вже говорили, що відсутність необхідності тримати прапор - це далеко не факт. прапороносців зазвичай ставлять своїх, бо ж удочка, із якою благополучно чужий може дьору дати, також грошей коштує,як і сам прапор.

постояти за прапорами - ось фішка збору масовки.
macs-v
4 Macs (macs-v)   • 12:54:54, 01.04.2013 [Материал]

Мне кажется Ваша шутка удалась.
Тонко, звонко и непрозрачно.
Пока не верю в реальность.
Монтаж может быть как с одной, так и с другой стороны.
А если и факт, тогда где наша система, представляемая, как правоохранительная?
Впрочем не все так просто.
А разве и у нас нет Иуд, которые получают свои серебряники, торгуя Украиной?
Используя и насаждая самые грязные технологии?Переступая через аспект морали и не считаясь с коренным населением и его языком.
Они здесь и подвизаются, отрабатывая свои гроши.
Дорогенька
5 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 17:26:28, 01.04.2013 [Материал]

остання фраза -це було в мою сторону чи ні? просто цікаво в чому мене ще обвинувачують...
вірити в реальність такого факту чи ні це абсолютно ваша справа. я переконувати нікого не буду і не маю ні найменшого бажання. правоохоронні органи, як правило, не втручаються в такі справи.

а тепер я ось що скажу, ВСІ абсолютно партії без виключення платять гроші за мітинги. може і не всім, але масовці в основному платять. часом це камуфлюється під оплату дороги та так звані добові. ці добові чуть чуть більші за вартість чаю і булочки, якраз на ті самі заробітчанскі 50 грн.в свій час, точно знаю, удар, як і решта партій добові проплачували.

справа не в тому, справа в людях, які погоджуються допомагати створювати ілюзію загальної думки за кинуту їм костомаху...
macs-v
7 Macs (macs-v)   • 18:29:22, 01.04.2013 [Материал]

На 5.Вибачте,що дещо без конкретики.
Нi нi.Остання фраза- це не про Вас.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо