Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GRANIT86 » 2013 » Апрель » 3
GRANIT86 Актуальні проблеми громади

GRANIT86


Оценка: 4.3/5 Голосов: 19

Актуальні проблеми громади

03.04.2013, 13:09:55 1461 4.3 0

2 квітня 2013 року відбувся схід територіальної громади Рясненської сільської ради. В роботі якого взяли участь перший секретар Житомирського обкому Компартії України, керівник фракції Комуністичної партії України в Житомирській облраді Тимошенко Микола Михайлович, депутат Ємільчинської районної ради від КПУ Ятлук Сергій Сергійович, член бюро Ємільчинського РК КПУ Сидорчук Микола Володимирович, помічник Миколи Михайловича в обласній раді, другий секретар Ємільчинського РК КПУ Сергій Кучер.
Сільський голова В. Л. Гордієнко відзвітував про роботу за минулий рік. В його обговоренні взяли активну участь присутні на сході жителі населених пунктів. Виступили депутати Ємільчинської райради – С.С. Ятлук, та В.С. Галіцький. На головних проблемах громади зробив акцент М.М. Тимошенко. Микола Михайлович розповів присутнім про боротьбу комуністів за права простого народу, про захист інтересів жителів Ємільчинщини, депутатами –комуністами всіх рівнів – від сільських рад до Верховної ради та комуністами нашого району. Пообіцяв взяти під свій контроль вирішення ряду проблем громади, зокрема відновлення обеліску загиблим у Великій Вітчизняній війні односельчанам, подарував комплект футбольної форми місцевій команді.
Після закінчення сходу села М.М. Тимошенко разом з жителями села відвідав церкву Святої Параскеви, віддав данину поваги покійному священику отцю Миколаю, який 59 років ніс Слово Боже людям.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо