Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Апрель » 12
RomanDavydenko Титанік на імя Україна!

RomanDavydenko


Оценка: 1.9/5 Голосов: 9

Титанік на імя Україна!

12.04.2013, 11:13:25 1402 1.9 6


Влада готує референдум, зрозуміло для чого. Першочергові завдання. Відволікти увагу громадськості від кризи в парламенті, який не контролюється з АП, та ймовірного його розпуску.

Закрутити та маніпулювати думкою народу, щодо двопалатного парламенту, федералізації, децентралізації, мажорітирка і прочої лабуди. І списати грошей на проведення референдуму, потім сказати. Ми же за вас за народ. Задачі на майбутнє. Повна узурпація влади. Втянути опозицію в круговерть, контрмір та відволікти увагу від основної мети. Формування псевдодемократичного іміджу. Контролювати мінімальну кількість депутатів, які допомагають розкрадати країну, без напруги і впливу Заходу і Сходу. Референдум, зводиться до соцопитування, результати референдуму вже відомі, як відомі питання, та процентне відношення відповідей на ці питання. З 16 квітня 2000 р. нічого майже не змінилось.

Виносяться наступні питання: 2 палатний парламент, мажоритарка, позбавлення недоторканості депутатів (практика показала, що це не потрібно). Виникають питання: Чи потрібен референдум взагалі, бо це - затратно, і цілі та результат не зрозумілі? Чи потрібно звести все до професійного опитування, та закріплення результатів на заканодавчому рівні? Тоді розумникам та спритникам у владі взагалі не потрібно створювати проблему собі - народ і Захід на це клюне.

А для початку шановні, раз на це влада піде, зробіть обов'язковим імплеміацію рішення прийнятого на референдумі, а то все залежить по Закону від президента. Хоче підпише, а хоче ні. Як це було в 2000 р. А час пройде. Не для народу, для влади, яка отримає час для щось новенького. Шоб крутити, Законом як циган сонцем. І історія повторюється, за часів Кучми таке ми вже проходили і примусили на дострокові президенськи вибори.

Вставай, Україно! Не дай себе надурити! НАСТАВ ЧАС УДАРУ!
Автор статті: Роман Давиденко

Прикреплённые изображения:
RomanDavydenko Титанік на імя Україна!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
Passionar
1 Дмитрий (Passionar)   • 11:22:46, 12.04.2013 [Материал]

Роман, что "Удар" намерен предпринять в складывающейся ситуаци? Ведь, судя по всему, себя надурить ни он ни его активисты не дадут.
Іскандер
2 Іскандер (Іскандер)   • 11:30:04, 12.04.2013 [Материал]

Якось один жартівник сказав, що є такий політик, який одним своїм УДАРом здатен забезпечити проведення дострокових виборів президента :)
tuna
5 norman (tuna)   • 12:36:33, 13.04.2013 [Материал]

шо в госдепе кличку на бумажке напишут ,така и будэ пизиция.
БандЕрос
3 ЕросБандерос (БандЕрос)   • 13:12:13, 12.04.2013 [Материал]

УДАР по кришці гроба...
Дорогенька
4 Людмила Харчук (Дорогенька)   • 16:04:13, 12.04.2013 [Материал]

удар показав, які в них ударівці...

згадаємо шкуропат


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо