Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2013 » Апрель » 22
ВиК мэрДебой обновленный

ВиК


Оценка: 3.1/5 Голосов: 13

мэрДебой обновленный

22.04.2013, 09:51:38 1681 3.1 46

Можно уже делать выводы после весьма неожиданной по результатам 22 сессии горсовета.


1. Оппозиция  вошла во власть, тем самым взяв на себя ответственность за происходящее в городе.

2. Оппозиция потеряла право критиковать власть.

3. Развеялся миф о порядочном депутате Величко.

4. Пашинский, Француз, Радько отрицая договоренности с властью, мягко говоря, врут.

5. мэрДебой готов на все для того чтобы удержаться в кресле.

6. Тушки и тушканчики это реалии депутатского корпуса в Житомирском горсовете.

7. Худшего состава депутатов горсовета еще не было.

ИМХО.

Прикреплённые изображения:
ВиК мэрДебой обновленный
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 46
SteamRoller
1 Михаил (SteamRoller)   • 10:03:08, 22.04.2013 [Материал]

>>3. Развеялся миф о порядочном депутате Величко.

А можно подробнее?
Я не спорю, нет - просто мало слежу за горсоветом, и хотел бы увидеть убедительную иллюстрацию этого тезиса.
Заранее спасибо.
Іскандер
2 Іскандер (Іскандер)   • 10:33:59, 22.04.2013 [Материал]

Автор блогу, звичайно, пояснить свою думку. Але для паритету думок висловлю і своє бачення.

В данному випадку розуміється входження соратника Величка по "Громадянській позиції" у оновлений склад виконкома (результат: +1 представник опозиції у виконкомі - це погано для житомирян?), що "деякі ображені" пов'язують із підтримкою (голосуванням) Величка Програм розвитку міста (http://zt-rada.gov.ua/news/p3035), які розглядались на крайній сесії ;)
Дивно, чи не так? Депутат голосує за питання функціонування міста, в той час, коли частина т.з. "опозиції" просто ПОКИДАЄ залу (очевидно, їм питання життєдіяльності міста не цікаві!), після провалу "кадрового путчу".
Фактично Валичко не підтримав т.з. "групу путчистів", яка сформувалась із частини депутатів різних груп і фракцій, які протягом останніх місяців шляхом інтриг провадили диструктивну роботу міської влади, саботуючи прийняття бюджетних програм, педалювали вирішення своїх коньюнктурних кадрових питань.
За свою непоступливість окремими бізнесменами проти вчителя у ЗМІ почала проводитись компанія дискредитації. Мародери вони такі мародери.
ВиК
3 Viktor (ВиК)   • 13:09:08, 22.04.2013 [Материал]

Удивительное голосование за вопросы функционирование города, действительно лучшего определения для голосования Величко не подберешь. Ну, вот не удивляло меня то, что Величко единственный из всего депутатского корпуса выступил против принятия бюджета города. И на то у него были вполне понятные основания. А голосование на 22 сессии удивило, не скрою. Забота о городе? Ах вот как. Величко нашел свое место в ряду с такими радетелями за город, как Дебой, Самборский, Пивоварова (далее по списку).

И какие странные совпадения связанные с его голосованием - выделение денег на округ Величко, включение Ткачука в состав горисполкома. Ах, ну да, забота о городе, о нуждах избирателей. Где-то я это уже слышал. Вспомнил - точно так оправдывались тушки в ВР. Даже странно, что глава Гражданской позиции Гриценко не поддержал действия тушек...
И наконец откровение от Искандера - действия оппозиции, этой кучки путчистов, в горисполкоме, деструктивны... Напрашивается вывод - конструктивность оппозиции должна выражаться в полном одобрямсе действий власти.
Замечу - я не строю иллюзий в отношении нашего городского депутатского корпуса. Как оппозиционного, так и провладного. Как оказалось и неподкупный и порядочный Величко был иллюзией. Увы.
Іскандер
4 Іскандер (Іскандер)   • 14:20:06, 22.04.2013 [Материал]

"И наконец откровение от Искандера - действия оппозиции, этой кучки путчистов, в горисполкоме, деструктивны... Напрашивается вывод - конструктивность оппозиции должна выражаться в полном одобрямсе действий власти. "
-----------------
Провадити абструкції роботи ради, тим самим затягуючи прийняття програм і бюджету розвитку міста? Такими мають бути дії оппи? Що заважає спочатку обговорити і прийняти бюджетні питання, а потім вирішувати кадрові?!

"А голосование на 22 сессии удивило, не скрою. Забота о городе? Ах вот как. Величко нашел свое место в ряду с такими радетелями за город, как Дебой, Самборский, Пивоварова (далее по списку). "
------------------
А ви хотіли б бачити голосування Величка поряд із відсунутим від корита "віконних справ майстром", чи з "земельним гуру туфіком", чи сіоністським лоббі "фітнесу ізмєн", чи з соратниками вєри прошмондєєвни? Це ви їх називаєте "опозицією"?! Тоді тушіть світло і опускайте "занавєс"... І навіть БЮТ, очевидно, це зрозумів.

НМД, опозиція добилась неможливого: отримала посаду секртерая міськради і +1 предтавника у виконкомі.

Тому можете "строить иллюзии", "не строить иллюзии", аби тільки не займались самодурством.

P.S. "Как оказалось и неподкупный и порядочный Величко был иллюзией." -> У вас наявні факти "підкупу" Величка?
ВиК
6 Viktor (ВиК)   • 16:55:08, 22.04.2013 [Материал]

Ну, что ж, очень рад, что вы подтвердили мои слова:
1. Оппозиция не должна мешать власти когда та принимает программы развития и бюджета.
(надо бы эту мысль развить и донести до отой оппозиции в Верховной раде, а то черт те чем занимаются - блокируют, пытаются решить кадровые вопросы, уходят с заседаний сессии вместо того, чтобы сказать: Действия власти одобрямс! Верным путем идете товарисчи!)
2. Величко сознательно сделал свой выбор приняв точку зрения Дебоя с камарильей, а не точку зрения паскудной оппозиции - да вы посмотрите на нее! Земельные туфики, сионистское лобби, верунчик прошмандеевна!
(хотя я всегда считал, что у Величко есть своя точка зрения, которую он умел отстаивать невзирая ни на кого кроме своих избирателей. Признаюсь ошибался. Жаль.)
3.Пы.Сы. Ага, не корысти ради, а токмо волею пославших мя избирателей ☺ Где-то я уже слышал подобное.
Іскандер
8 Іскандер (Іскандер)   • 23:29:18, 22.04.2013 [Материал]

1. Опозиція МАЄ впливати на рішення влади, а не тупо вставати і покидати залу, навіть елементарно не намагаючись задавати питання, наприклад, Півоварові, ні? Це не цікаво??
2. Величко свідомо грає свою гру. Вона діаметрально протилежна діям вищеназваних мною гаспод. На даному етапі Величко використав протистояння двох груп бізнесменів у міській раді (запамятайте, у міськраді НЕМАЄ чіткого поділу на влада-опозиція!) і зумів включити до оновленого складу виконкому людину від ГП, тим самим підсиливши опозицію. Ви, до речі, не відповіли, це погано???
3. Ви можете вільно трактувати мої слова. Це зрештою ваше право. Але переставайте займатись самодурством, від якого тхне меркантильністю. Вам це не личить.
ВиК
10 Viktor (ВиК)   • 00:12:18, 23.04.2013 [Материал]

Пункт первый: ни о чем.

Пункт второй: Величко игрок. (Стесняюсь спросить, но все-таки - вы это серьезно?)

Пункт третий: классический переход на личности сдобренный менторским тоном - самодурство, меркантильность (слова-то какие!) вам это не к лицу (имиджмейкер?)

Улыбнуло на ночь глядя ☺
Іскандер
11 Іскандер (Іскандер)   • 00:19:48, 23.04.2013 [Материал]

"Ни о чём"? А Ви також серйозно??

"сдобренный менторским тоном "
-----------
Чесслово, спочатку прочитав, як "ментоВским тоном". Але ще раз переглянув і ... відлягло)))
Юрко
12 Юрій Градовський (Юрко)   • 00:46:29, 23.04.2013 [Материал]

Що Ви там, Олександре, підсилили? Замість Ясюнецького завели Ткачука. Де підсилення опозиції?
Іскандер
13 Іскандер (Іскандер)   • 00:52:52, 23.04.2013 [Материал]

А так хотілося Оніщуку увійти, ні? ;)

Давайте все ж дочекаємось роботи виконкому у новому складі, тоді й переконаймося у правоті (вашій або моїй).
Юрко
15 Юрій Градовський (Юрко)   • 01:07:23, 23.04.2013 [Материал]

Неправильно вести дискусію в стилі "сам дурень". Тим паче Вам. Мені байдуже, що там хотів Онищук. Якщо й хотів, то обійдеться, - йому робити там нічого. Я читав Ваші виправдання і просто висловив поправку на Вашу брехню про підсилення опозиції у виконкомі. Де ж підсилення: опозиціонер вийшов і опозиціонер зайшов? Опозиціонер - поняття відносне, позаяк опозиції не існує не лише в місті, а й в державі. Я не говорю про кошти на Ваш округ (хоча це також неправильно, бо жителі всіх округів рівні), я кажу, що ніякого опозиційного підсилення виконкому не відбулось - відбулось лише підсилення власних позицій окремих політиків. І не треба видавати за велике благо вхід Ткачука до виконкому - це так саме щось покращить для людей, як обрання Леонченко чи Кропвницького замісниками.
Іскандер
16 Іскандер (Іскандер)   • 01:13:31, 23.04.2013 [Материал]

Не потрібно називати мої слова брехнею. Це вже не личить вам.

Ви ж не будете стверджувати, що Ясунецький, як опозиціонер, майстерно відстоював інтереси громади? Якщо ж будете, то чому політсила, інтереси якої він представляє, не відстояла його у складі виконкому, адже багато кому відомо, що йобеД міг абсолютно легко тупо виключити Ясунецького зі складу виконкому?? Може вся справа у ГП, яка дійсно майстерно зіграла на протистоянні бізнесменів, і представника від якої фактично підтримав БЮТ???

"Опозиціонер - поняття відносне, позаяк опозиції не існує не лише в місті, а й в державі."
--------------
Якось нелогічно все це. Тобто ви також псевдоопозиціонер? Як і політсила, інтереси якої ви ще не так давно представляли??
Юрко
17 Юрій Градовський (Юрко)   • 01:21:05, 23.04.2013 [Материал]

Брехня завжди мусить бути названа брехнею. Крапка. Я стверджую лише одне: ніякої опозиції у виконкомі ви не підсилили тому, що а) її там не існує; б) -1+1=0; в) викликає сумнів опозиційність заведеної Вами людини. Подібні речі я чую після кожного оновлення виконкому. Смішно визнати, але я навіть починав Вам вірити, хоча й знав, що вірити тушкам не можна. Про те, що цей склад міської ради варто розігнати, було видно ще після перших 100 днів його роботи. Чуда не відбулось.
Іскандер
18 Іскандер (Іскандер)   • 01:23:28, 23.04.2013 [Материал]

Крапку ставити зарано.
На другу, очевидно, незручну для вас, частину питання відповідати будете?
Юрко
19 Юрій Градовський (Юрко)   • 01:27:25, 23.04.2013 [Материал]

Другої частини не було просто. Саме тому я й не представляю зараз жодну політсилу. Брехати, прикидатися, тушкуватися, йти на компроміси не здатен.
Іскандер
20 Іскандер (Іскандер)   • 01:33:50, 23.04.2013 [Материал]

"Другої частини не було просто".
------------
Невже? Мені не складно, повторю, вас цитуючи: "Опозиціонер - поняття відносне, позаяк опозиції не існує не лише в місті, а й в державі."
--------------
Якось нелогічно все це. Тобто ви також псевдоопозиціонер? Як і політсила, інтереси якої ви ще не так давно представляли??

Ви не прикидайтесь, скажіть відверто. Спробуйте! Навіщо ж брехати?
Юрко
21 Юрій Градовський (Юрко)   • 01:52:44, 23.04.2013 [Материал]

Вчитель не може бути таким тугодумом. Другої частини не було, коли я писав вперше. Згодом я надав відповідь. Без прикидань і відверто. Саме тому я й не представляю зараз жодну політсилу - опозиції серед політсил зараз не існує.
ВиК
22 Viktor (ВиК)   • 07:57:56, 23.04.2013 [Материал]

С таким удовольствием плюсую Юрка...
Іскандер
23 Іскандер (Іскандер)   • 09:25:28, 23.04.2013 [Материал]

Без задоволення маю констатувати, що ви все ж слабохарактерний брехун.
Юрко
25 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:52:58, 23.04.2013 [Материал]

Пане Олександре, Ви були обрані як кандидат від "Української платформи" Жебрівського, згодом "перекинулись" до "Громадянської позиції" Гриценка, зараз пішли на домовленості з ПР, перед цим вдосталь поплакавши, що Вас не цінує "опозиція" і не запрошує на зібрання.
Про який характер особисто Ви можете вести мову?)
Чи Ви міркуєте, що всі олухи і не зрозуміли мети Вашої інформкампанії про "не запрошує опозиція"?
І прошу пояснити, що я Вам збрехав і коли?
Іскандер
26 Іскандер (Іскандер)   • 11:25:02, 23.04.2013 [Материал]

Ви курите, Юрко?

Я ж не аналізую ваші політичні хождіння і посипання голови попЄлом, так? Нагадаю вам, що Олександр - депутат-мажоритарник, а не списочник. Тому не рекомендую вам його рухати. Його кроки має перш за все оцінюватимуть його виборці. З цим проблем не буде, т.я. Величко, навідміну від переважної більшості депів, постійно звітує.
Водночас зазначу, що Величко, навідміну від вас, гнівні петиції не писав і "не жалівся", а завжди, в т.ч. і публічно, виходив із конструктивними пропозиціями до представників опозиції. Якщо хтось із бізнесменів і авантюристів, які називають себе "опозицією", але такими є лише на словах, не дослухались - це вже їх проблеми. БЮТ дослухався і підтримав його кандидатуру до складу виконкому. В результаті БЮТ і ГП, як гарні дипломати, мають засоби впливу на прийняття рішень владою. А звідси і ми виборці, тобто я, мають шанси, що кошти з міського бюджету бутуть йти не на окремі округи, а пропорційно розподілятись між громадою міста. Затєйнікі - біля розбитого корита. Падєлом!

решта в ЛС.
Юрко
31 Юрій Градовський (Юрко)   • 11:50:06, 23.04.2013 [Материал]

А от це вже стає цікаво. Не палю взагалі. Нумо, про мої політичні "хождіння" і посипання голови попелом детальніше.)

Яка різниця в тому, що мажоритарник? Чи Ви мені про Закон України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" зібрались щось нове повідомити? Не було для міст самовисуванців - я представником в трьох комісіях був - міській, Корольовській та Богунській. Хоча треба таки, мабуть, вводити і до міських рад самовисуванців. Тому, якщо Ви вирішили перебігти в іншу партію - було скласти представницький мандат. Чи для Вас не тушки Табалови, Канівець, Немілостівий та ін.?

І не треба нас переконувати про велике благо для виконкому у вигляді Ткачука - нічого з того не вийде. Я давав колись реальний алгоритм здійснення контролю опозиції на виконкомом, але це виявилось непотрібним через відсутність системної опозиції.
Іскандер
32 Іскандер (Іскандер)   • 11:55:44, 23.04.2013 [Материал]

Ви пане, не корчіть з себе вилике "цабе". Із вашими політичними кляузами і "образами" на Кізіна вся мережа мала нагоду ознайомитись.

Хвилинку, Канівець голосує із ПРовладними парламентськими фракціями і перебіг у іншу партію? Щось не пригадую. Навіщо брешете?
Юрко
33 Юрій Градовський (Юрко)   • 12:02:24, 23.04.2013 [Материал]

То Ви ж говорите, що я Вас "мочу".))) Хіба можу я когось мочити? Параноя якась...

А от Канівця я спеціально "вкинув" - його я підтримую, він націоналіст. От Вам і "перебіг в іншу партію", от Вам "і голосує із ПРовладними парламентськими фракціями". Ні, Канівець цього не робить, це все робить Величко, лише на рівні міста.
Іскандер
34 Іскандер (Іскандер)   • 12:18:56, 23.04.2013 [Материал]

Є одна головна передумова: Величко голосував спільно з ПРовладною більшістю і частиною опозиції у раді за включення до оновленого складу виконкому представниа ГП, за призначення представника БЮТ секретарем міськради, за бюджетні питання на сесії. Чи ви пропонуєте за подібні питання не голосувати?
Юрко
35 Юрій Градовський (Юрко)   • 12:30:23, 23.04.2013 [Материал]

Я нічого не пропоную - я констатую факти колаборації. Ви ж самі підтверджуєте факт відсутности опозиції - як вона може бути опозицією (і Ви в т.ч.), коли стала частиною влади і несе відповідальність за подальші кроки, в т.ч. і політичну.
Іскандер
38 Іскандер (Іскандер)   • 12:35:08, 23.04.2013 [Материал]

Політик не має права опускати голову у пісок і самоусуватись від проблем міста. Тоді це не політик, а страус чи МАРОДЕР.
По-вашому, бути членом виконкому - це колабораціонізм?
Якщо ви не знаєте, то кожен депутат також входить до тієї чи іншої комісії у раді, де лише своєю участю у якій він вже апріорі є владою. Ви пропонуєте депутату не брати участі навіть у роботі комісії, адже цим він співпрацює із владою?! Тоді це порушення закону про статус депа і регламенту роботи відповідної ради! У вас дійсно системне нерозуміння діяльності депутата місцевої ради.
Іскандер
14 Іскандер (Іскандер)   • 01:03:55, 23.04.2013 [Материал]

"я всегда считал, что у Величко есть своя точка зрения, которую он умел отстаивать невзирая ни на кого кроме своих избирателей. Признаюсь ошибался. Жаль.)"
-----------------
Ви його виборець? Якщо ні, то може запитаєте у них, чи в їх інтересах, діє Величко. Як його виборець, скажу, що я вітаю те, що був припинений бєдлам у раді і нарешті будуть відремонтовані наші будинки і прибудиинкова територія! Спробували б ви прийти на округ Величка і лише натякнути, що він "тушка". Ноги б не унесли.
ВиК
27 Viktor (ВиК)   • 11:29:15, 23.04.2013 [Материал]

Не, ну это уже раздвоение личности! Нужно определиться пан Величко кто же вы - избиратель Искандер или депутат Величко.
Ноги б не унесли если бы Величко обозвали тушкой? Ладно спишем на то, что пост писался поздно ночью. А вот до избирателей действительно нужно довести правду о тушканчике Величко.
Іскандер
30 Іскандер (Іскандер)   • 11:41:55, 23.04.2013 [Материал]

Ви дійсно недалекий))) Або вкурили одну на двох "трубку" із Юрком :)

Коли будете доносити вашу "правду", не забудьте вказати розмір коштів, які Величко вибив на свій і сусідній округ;)
ВиК
36 Viktor (ВиК)   • 12:32:23, 23.04.2013 [Материал]

Достойные защитники у Величко, ничего не скажешь ☺
Іскандер
39 Іскандер (Іскандер)   • 12:36:52, 23.04.2013 [Материал]

До такого троля, як ви і Пакі, мені ще далеко ;)

Але разом з тим, хамити по надуманим причинам по відношенню до вчителя, вам ніхто права не давав. Відповідь завжди буде асиметричною.
ВиК
41 Viktor (ВиК)   • 13:09:51, 23.04.2013 [Материал]

Кто к чему стремится, а Искандер мечтает стать троллем... правда, что такое тролль он не знает...
Іскандер
45 Іскандер (Іскандер)   • 14:18:35, 23.04.2013 [Материал]

"что такое тролль он не знает..."
---------------
Можливо. Адже у видах лайна я не експерт.
ВиК
46 Viktor (ВиК)   • 00:29:38, 24.04.2013 [Материал]

Стремление стать троллем Искандер не отрицает и в тоже время считает, что тролль это сорт лайна. Делаем вывод, что Искандер стремится стать лайном? Странная она эта Гражданская позиция...
RapidDuck
5 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:28:48, 22.04.2013 [Материал]

del
Пакистанец
7 Виктор (Пакистанец)   • 21:12:11, 22.04.2013 [Материал]

Ну что, Виктор, как вам ответы Іскандера? Тушканчики на каждый ответ находят отговорку. За программы голосовали? А вы их хоть читали? 500000 гривен на новые фотоаппараты, 14 миллионов хотели, слава бюджетной комиссии, что не дали выделить на "бальзомирование" Михайловской, но 2 миллиона у житомирян на проект реконструкции Михайловской увели. Эти программы нужны житомирянам? Величко обычный тушканчик, так что успокаивайте себя мыслью о том, что он не одинок. И никто не заставлял Величко куда-то примыкать. Трудно объяснять "учителям" о том, что можно и воздержаться не голосовав ни ЗА, ни ПРОТИВ. И ещё раз повторюсь,- ваш тушканчик мелко плавает, чтоб против него кто-то кого-то нанимал. Он этого не стоит!
Іскандер
9 Іскандер (Іскандер)   • 23:37:03, 22.04.2013 [Материал]

Пане стороже із нереалізованими амбіціями, а ВИ читали ці програми??? Житомирянам не потрібні 2 млн.грн. на капітальний ремонт водопровідних та теплових мереж на Михайлівській??? А чому ви не згадуєте про виділення 400 тис.грн. на ремонт греблі чи, наприклад, 57 тис.грн. – для дитячого садка №11. Це по-вашому дрібниці, не варті уваги МАРОДЕРІВ?!

По програмам, прийнятим на сесії, ще додатково будуть окремі проекти рішень щодо внесення змін до бюджету! Не знали?
Тому, якщо в чомусь не розбираєтесь, то сидіть і несіть службу (сторожуйте), а не робіть з себе вигляд всезнаючого. Зійдете за розумного.

"И ещё раз повторюсь,- ваш тушканчик мелко плавает, чтоб против него кто-то кого-то нанимал. Он этого не стоит!"
-------------
... написав Віктор, і, поклавши собі чергову бумаженцию в кишеню, діловито усміхнувся. Цікаво, а скільки коштують висєри щодо інших, хто на думку його роботодавців "нє мєлка плаваєт", га?
Іскандер
24 Іскандер (Іскандер)   • 09:26:48, 23.04.2013 [Материал]

на 22

"С таким удовольствием плюсую Юрка..."
-----------------
Дивіться тільки один одного не "плюсуйте";)
ВиК
28 Viktor (ВиК)   • 11:31:09, 23.04.2013 [Материал]

Что, пан депутат, начинаем понемногу хамить?
Іскандер
29 Іскандер (Іскандер)   • 11:39:45, 23.04.2013 [Материал]

Якщо я депутат, то ви Пакистанец :)
Отже дійсно кажуть, що талановиті люди (яким ви безсумнівно є) часто страждають і на скудоуміє.
ВиК
37 Viktor (ВиК)   • 12:33:43, 23.04.2013 [Материал]

Лады, вы не депутат, я не Пакистанец, но хам вы отменный ☺
Іскандер
40 Іскандер (Іскандер)   • 12:37:56, 23.04.2013 [Материал]

Дякую за визнання. Беру з вас приклад;)
ВиК
42 Viktor (ВиК)   • 13:12:27, 23.04.2013 [Материал]

Вот и дождался я слов благодарности от хама раскрыв его сущность.
Hoakina
43 Марина (Hoakina)   • 13:37:47, 23.04.2013 [Материал]

Ото жара тут у вас! Ребята, вы шо решили, шо вы в мировом правительстве заседаете? И решаете судьбы планеты? Мужчины такие мужчины!
ВиК
44 Viktor (ВиК)   • 13:54:02, 23.04.2013 [Материал]

Но!

Здесь будет кстати песенка Бони:

Без женщин жить нельзя
на свете, нет!



Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо