Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Июнь » 5
RomanDavydenko Тривають обшуки СВОБОДІВЦІВ. СВОБОДУ не СПИНИТИ!

RomanDavydenko


Оценка: 2.4/5 Голосов: 20

Тривають обшуки СВОБОДІВЦІВ. СВОБОДУ не СПИНИТИ!

05.06.2013, 20:25:48 1398 2.4 3

Київські міліціянти увірвалися з обшуком до помешкань шістьох активістів та прихильників ВО «Свобода».

Як повідомили «Київ. Коментарям» у політичній силі, обшуки проводилися сьогодні зранку.

За інформацією «Свободи», до таких дій правоохоронці вдалися, аби знайти докази причетности націоналістів до цьогорічної акції 2 квітня біля Верховної Ради України.

Спочатку стало відомо про обшук у гуртожитку студента НТУУ «КПІ» Андрія Ільницького. До помешкання активіста правоохоронці ввірвалися близько восьмої години ранку.

В кімнаті він проживає разом із трьома хлопцями-націоналістами: Олегом Вовнянком, Дмитром Зубом та Олегом Загорянським. Хлопці є активістами «Студентської Свободи». Троє міліціянтів вручили їм ухвалу про обшук, яку видала суддя Шевченківського райсуду Малиновська за клопотанням слідчого Запорожцева. Однак показати посвідчення осіб міліціянти, які були в цивільному, відмовилися.

«Після двох годин обшуку в Олега Вовнянка вилучили посвідчення спостерігача з парламентських виборів 2012 року та фотоапарат. Представники міліції також передивилися світлини на комп`ютерах хлопців. У юнаків переписали номери телефонів та їхні контакти. Під час обшуку міліціянти забороняли хлопцям користуватися мобільними телефонами», - йдеться у повідомленні.

Одночасно відбувся обшук у помешканні матері Андрія Ільницького, яка живе в місті Бердичів Житомирської области. Також правоохоронці прийшли з обшуком до прихильниці ВО «Свобода» Оксани Шелест у місті Іванків на Київщині.

Окрім того, в Броварах, що поблизу столиці, обшукали помешкання свободівця Сергія Бойка. Процедура тривала з восьмої до дев`ятої ранку, однак нічого з речей правоохоронці не вилучили.

За словами самих міліціянтів, під час кожного обшуку вони хотіли знайти маски й одяг або інші речі, щоби визначити учасників акції 2 квітня 2013 року в Києві за призначення виборів у столиці.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
RomanDavydenko
1 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 20:40:49, 05.06.2013 [Материал]

Сьогодні, мати Андрія, Світлана Броніславівна була в Києві, і за її словами, Андрію віддали фотоапарат і зняли звинувачення, щодо подій 2 квітня біля ВР. Чи надовго?
RapidDuck
2 Михаил Коммунист (RapidDuck)   • 00:24:05, 06.06.2013 [Материал]

del
Lisa111
3 Роман (Lisa111)   • 13:44:15, 06.06.2013 [Материал]

Прочитал название блога и первое, что пришло в голову, что и проституцию и психические заболевания тоже победить не удалось, хотя им гораздо больше лет, чем сволоте.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо