Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Z-Ber » 2013 » Июнь » 5
Z-Ber УДАР вимагає від Азарова покарати "Лозинського 2"

Z-Ber


Оценка: 2.0/5 Голосов: 8

УДАР вимагає від Азарова покарати "Лозинського 2"

05.06.2013, 21:45:33 1482 2.0 0

Останнім часом набирає обертів скандал навколо директора Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету Міністрів України Юрія ЄВТЄЄВА, якого звинувачують у побитті селян на Київщині, захопленні громадського пляжу в селі Осещина Вишгородського району та веденні незаконного будівництва в рекреаційній зоні, незаконному звільненні з роботи працівників Секретаріату Кабінету Міністрів, махінаціями з рангами державних службовців та інших зловживаннях.

В інших європейських країнах цих фактів було б достатньо як мінімум для того, щоб відсторонити чиновника від роботи та провести об’єктивне розслідування. Але незважаючи на те, що факти зловживань та порушень законодавства з боку головного кадровика Кабміну набули широкого громадського резонансу, а деякі вітчизняні ЗМІ вже встигли назвати його «Лозинським 2», Юрій Євтєєв чомусь все ще продовжує займати високу посаду в будівлі Уряду.

У зв’язку з цим народний депутат Сергій КАПЛІН повторно звернувся до Прем’єр-міністра України з вимогою провести службове розслідування щодо Ю.ЄВТЄЄВА та здійснити об’єктивну перевірку фактів зловживань та порушень законодавства з боку головного кадровика Кабміну.

Сергій КАПЛІН також вимагає від Миколи АЗАРОВА особистої відповіді на його депутатське звернення, а також попереджає про адміністративну та кримінальну відповідальність, встановлену законом, за невиконання  законних   вимог   народного   депутата   або створення  перешкод  у його роботі.

Але чи вистачить у керівництва Уряду політичної волі провести об’єктивне розслідування та дати належну оцінку діяльності Лозинського 2 покаже час.

Риторичним також залишається питання: наскільки вигідна самому керівництву Уряду перед Вільнюським самітом та підписанням Угоди про асоціацію з ЄС демонстрація подвійних стандартів щодо розслідування резонансних справ за участі високопоставлених чиновників, застосування вибіркового законодавства та грубого нехтування громадською думкою. Чи все насправді є європейським вибором України?

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо