Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » VIPinkognito » 2013 » Сентябрь » 24
VIPinkognito Я зрозумів, що поняття «безкоштовне лікування» існує, Лікарняна каса повністю потурбувалася про це

VIPinkognito


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Я зрозумів, що поняття «безкоштовне лікування» існує, Лікарняна каса повністю потурбувалася про це

24.09.2013, 13:49:39 1510 5.0 0

Благодійність не завжди потребує великих капіталовкладень, але завжди дає шанс суспільству стати кращим. Це справа, яка завжди потребує ініціативності, а вже потім фінансів. Світ – це ми, небайдужі ми – це якісно кращий світ, який має людське обличчя. У зв’язку з цим особливу роль відіграє діяльність лікарняних кас – українського варіанту страхової медицини, який, на думку вітчизняних фахівців, не тільки нічим не поступається європейському аналогу, а й багато в чому перевершує його. Ці благодійні організації завжди тримають руку на пульсі і в будь-який момент готові прийти на допомогу.

Днями ми поспілкувалися з вдячним членом Лікарняної каси Житомирської області Олегом Петровичем Білошицьким. Олег Петрович ще у 2006 році долучився до лав благодійної організації, пізніше до нього долучилася і вся його славна родина. У зв’язку з складним матеріальним становищем пан Олег деякий час не сплачував добровільні пожертви, проте 23 липня поновився у касі. «Як тільки у мене з’явилася можливість знову долучитися до великої родини Лікарняної каси, я зразу ж нею скористався. Написали листа, на Правлінні ЛК його розглянули та дали мені можливість знову бути з касою. Більшість не турбується про своє здоров’я до тих пір, доки воно не почне викидати коників. Я ж знаю, що треба думати наперед і передбачувати можливі негаразди, тому я з Лікарняною касою. Нещодавно я 22 дні провів у відділенні судинної хірургії обласної клінічної лікарні ім.О.Ф. Гербачевського. За цей час мене забезпечили необхідними препаратами, я зрозумів, що поняття «безкоштовне лікування» існує, Лікарняна каса повністю потурбувалася про це. Мені зробили складну операцію на нозі, низка аналізів – все це, як ви розумієте, витягує чималі кошти з сімейного бюджету. Я вдячний цій благодійній організації за їх підтримку та розуміння. Слова подяки хочу адресувати і усьому колективу відділення судинної хірургії та інтенсивної терапії. Зараз не можу назвати усіх по іменах та прізвищах, проте всі вони у моєму серці».

Прикреплённые изображения:
VIPinkognito Я зрозумів, що поняття «безкоштовне лікування» існує, Лікарняна каса повністю потурбувалася про це
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо