Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Ноябрь » 5
amberis ТИ ДИВИ! Тимофій Сердечний в Житомирі!

amberis


Оценка: 2.3/5 Голосов: 3

ТИ ДИВИ! Тимофій Сердечний в Житомирі!

05.11.2013, 01:06:00 1554 2.3 0

СРДЕЧНИЙ
Тимофій Євгенійович

(народ. у 1963р. в м. Коростень)

Зовнішній пунктир:
Сфера інтересів і прикладання практичних зусиль в образотворчому мистецтві - станковий живопис, станкова графіка, книжкова графіка, каліграфія.
Музична сфера - твори для класичної гітари, для гітари й голосу, флейта й вокаліз. Організатор концертів, виконавець власних творів.
Освіта - Львівський Поліграфічний Інститут, кафедра книжкової графіки.

Славнозвісне, але не забуте минуле:
Керівник дуету ФІОЛЕТОВИЙ БІСЕР з Олександром Варичевим і спільного проекту з Ігорем Семочко (Львів). Керівник акустичного арт-рок квартету НІЧНИЙ ЕКСПРЕС (Львів). Учасник дуету ПІВНІЧНИЙ ВІТЕР з Оленою Касян. Учасник проекту ПОЧУТИ ПЕРЕДВІЧНУ ПІСНЮ з Ольгою Щербиною. Лауреат і дипломант фестивалів АП у Ялті, Одесі, Полтаві, Сумах, Львові, Житомирі, Балаклаві, спецприз на Петаккорді. Глава клубу АП МЕНЕСТРЕЛЬ у м.Коростень, член асоціації композиторів-піснярів нац. Всеукр. Муз. суспільства Житомирське відділення.

Записаний муз. альбом «MAGNIFICAT» (2003), надруковані три збірники віршів «ОБЕРЕМКИ СЛІВ» (1985-2000), «У КОЖНІЙ ХВИЛІ ОКЕАН» (2011), «ДРЕВНІШЕ ЗА ДРЕВНЄ» (2013).

У Моєму Світі - http://my.mail.ru/mail/timofeuss/

Прикреплённые изображения:
amberis ТИ ДИВИ! Тимофій Сердечний в Житомирі!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо