Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2013 » Ноябрь » 5
amberis ТИ ДИВИ! Олена Яковлева з «Відвертою розмовою» в Житомирі

amberis


Оценка: 3.4/5 Голосов: 5

ТИ ДИВИ! Олена Яковлева з «Відвертою розмовою» в Житомирі

05.11.2013, 01:48:42 1753 3.4 2



09 лютого 2014 у Житомирському академічному музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги відбудеться зустріч з однією з найшанованіших і популярних актрис Росії - Оленою Яковлевою. Незважаючи на це її сміливо можна назвати і нашою землячкою - народилася у Житомирській області  (м. Новоград-Волинський), закінчила школу в Харкові, звідкіля і подалася вступати до ГИТИС.  Її і’мя не потребує представлення – кожному добре знайомі її  кіноролі (від знаменитої «Інтердівчинки» до багатосерійної
«Каменської»)…



Актриса розповість про себе, свої ролі в театрі і в кіно, зустрічах в житті і на сцені, згадає смішні історії на сцені і знімальному майданчику, а також відверто відповість навіть «найнезручніші» питання. І, повірте, такої довірчої розповіді, такої відвертої розмови, такого трепетного ставлення до зустрічі з глядачем Ви запам’ятаєте надовго!




Тривалість програми – 2,5 год без антракту.



Інформаційна довідка:
Олена Яковлева – народная артистка Росії, лауреат Державної премії Росії, лауреат премій «Ніка» (двіччі), «ТЕФІ», «Золотий орел».



Прикреплённые изображения:
amberis ТИ ДИВИ! Олена Яковлева з «Відвертою розмовою» в Житомирі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Lisa111
1 Роман (Lisa111)   • 09:18:17, 05.11.2013 [Материал]

Это одна из лучших актрис современности, жалко что не смогу прийти.

Кстати, одна из ведущих оперных певиц Германии тоже родом из Житомира ( я только фамилию ей забыл).
amberis
2 Інгварь (amberis)   • 03:00:53, 08.11.2013 [Материал]

Ну так нещодавно в Житомирі був безкоштовний концерт солістки Японської опери Фуджівара - Оксани Степанюк, також житомирянки за походженням ;)
http://www.1.zt.ua/news/kultura/u-zhitomirskomu-dramteatri-bezkoshtovniy-kontsert-dast-solistka-yaponskoyi-operi- video.html

http://zhytomyrschyna.zt.ua/statti/kultura/1076-solistka-tokiiskoi-opery-vystupyt-u-zhytomyri.html


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо