Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Іскандер » 2013 » Ноябрь » 8
Іскандер Від евроінтеграції до феодалізму

Іскандер


Оценка: 3.4/5 Голосов: 17

Від евроінтеграції до феодалізму

08.11.2013, 14:38:36 1728 3.4 2

Якщо хтось мріє, що українська влада все ж вирішить "питання Тимошенко" і підпише договір про Асоціацією з ЕС, а це, в свою чергу, вирішить всі наші проблеми, то він ДУЖЕ глибоко помиляється.
Чому? А тому що, поки, наприклад, Верховний Суд приймає по своїй суті абсурдні рішення, нормального життя ані нам, ані нашим дітям в цій країні не бачити.
Далі приклад.


30 жовтня 2013 на засіданні судових палат у цивільних і господарських справах Верховного Суду України по справі № 6-59цс13 винесено знакове рішення, яке стосується всіх громадян України, які проживають у багатоквартирних будинках: оплата комунальних послуг має відбуватись незалежно від укладення договору про їх надання, а також відповідних підтверджень (актів виконаних робіт) про їх надання (взагалі або ж у повній мірі).

Короткий зміст постанови ВСУ, на думку адвоката Тетяни Монтян, зводиться до наступного:

1. Право власності громадян і юридичних осіб, які є співвласниками багатоквартирних будинків, - відміняється.
2. Необмежене право розпоряджатися цими будинками в частині їх комерційної експлуатації та обкладення фінансовим оброком жителів мають органи місцевого самоврядування та уповноважені ними приватні / комунальні ЖЕКи / керуючі компанії (далі - комунальні рейдери).
3. Укладання договорів не є обов'язковим - жителі повинні гроші апріорі просто за фактом наявності у комунальних рейдерів рішення ОМС про те , що саме даному рейдеру височайше дарується право « доїти » конкретний будинок .
4. Надавати послуги рейдери теж не зобов'язуються і їм не треба доводити в суді, що послуги надавалися . Це жителі повинні доводити , що послуги не виявлялися.


НМД, вищевказане рішення не має нічого спільного із правом, адже воно суперечить цілому переліку ЗУ "Про ЖКГ", ЦкУ, рішенням КС... По суті, це рішення є поверненням нашої країни до феодалізму.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
либерти
1 либерти (либерти)   • 17:19:11, 08.11.2013 [Материал]

Прекрасное решение! И я не шучу! В то время, когда бОльшая часть населения практически любого многоквартирного дома шлет недвусмысленный месседж : " Возьмите нас...в жек, немедленно и сразу!", то идя навстречу пожеланиям этого активного населения (иное- безмолвствует и наблюдает), власть страны поступает совершенно правильно. Пусть и без учета такой субстанции, как "ПРАВО". Это ПРАВО нужно еще заслужить.
telefon
2 джавахарлал нюру (telefon)   • 00:48:59, 09.11.2013 [Материал]

Офигеть!
"Цивилизованная" страна.
С прицелом на европы.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо