Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2013 » Ноябрь » 25
ВиК 60 летняя американка, защищаясь, убила двух грабителей

ВиК


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

60 летняя американка, защищаясь, убила двух грабителей

25.11.2013, 14:07:41 1959 4.0 4

Серед афроамериканців все частіше набуває популярності жорстока забава, яка в США отримала назву «Knock me out». Зазвичай темношкірі підлітки підстерігають самотніх людей і сильним ударом в голову, або електрошокером намагаються «вирубити» жертву.

Ця проблема, по словам місцевих ЗМІ, набула національного масштабу. Тільки за минулий тиждень в США було зареєстровано сім летальних випадків. 
 
Втім, біле населення континентальної Америки навчилося боротися з цією проблемою і дає відсіч «забавам» темношкірих.
 
Так, у Філадельфії (США) на 60-річну Бойлу Монтгомері напали 7 підлітків. Один з юнаків наніс старенькій серію ударів і намагався повалити бабцю на землю. Проте, Бойла не розгубилася і дістала з сумки пістолет. Вона зробила декілька пострілів, якими смертельно поранила двох юнаків. Інші 5-ть втекли, але згодом були затримані поліцією.

«Все, що я відчула – це біль. І я сказала собі, що дожила до 60-и і хочу, як мінімум, дожити до 61-го. І я почала молитися, та попросила Бога скерувати мої руки»,  – сказала пізніше Монтгомері.
 
«Це ганьба, ви не можете пройти через власний район, де ви, здавалося б, мали відчувати себе в безпеці. Я придбала пістолет після минулорічного пограбування і сподівалася, що ніколи ним не скористаюся. Але після цього випадку рада, що він був зі мною. Ці хлопці хотіли мене вбити», – зазначила старенька . 

На даний час з 60-річної жительки Філадельфії зняті всі звинувачення, а її дії визнані правомірними. Більше того, більшість мешканців міста вважають Бойлу героєм і сподіваються, що в майбутньому хулігани з десяток раз подумають, перш ніж робити подібні вчинки. Адже навіть у літніх людей може бути зброя і право нею скористатися.
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 14:18:42, 25.11.2013 [Материал]

Прочитал как неадекватный парень напал на 74 летнюю бабульку и подумал - а если бы у бабульки было ружжо и она, защищаясь, грохнула этого недоумка, чтобы с ней сделала наша милиция? И второе - напал бы этот неадекват на бабулю и ее подворье зная что ему могут отстрелить фаберже?
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 14:32:39, 25.11.2013 [Материал]

Українку знайшли б уранці з пробитим черепом. Все у цих піндосів якось не по-православному...
SteamRoller
3 Михаил (SteamRoller)   • 14:58:20, 25.11.2013 [Материал]

Как прекрасно, что даже самая богатая страна в мире не может себе позволить нормально работающую полицию, чтобы обеспечить _порядок_.
Предлагается обеспечивать его самому, продавая огнестрельное оружие; стрельба в школах, маршрутках, пробках и вообще везде прилагается.

Вот как у нас получают права?
Взятки.
С пекалями будет ровно то же: каждому неадеквату с бабками - по стволу.
RapidDuck
4 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 15:29:16, 25.11.2013 [Материал]

Ну что за чушь?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо