Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2013 » Ноябрь » 25
RomanDavydenko Стосується кожного!

RomanDavydenko


Оценка: 2.5/5 Голосов: 15

Стосується кожного!

25.11.2013, 17:44:49 1722 2.5 8

Енергія має властивість накопичуватися і вибухати у самий непередбачуваний момент. Що і відбувається наразі в Україні.

Ця влада залізла не тільки в кожну родину, встановлюючи та нав'язуючи свої бандитські, корупційні правила, підвищуючи тарифи та маніпулюючи цифрами та поняттями, не тільки вибірковим правосуддям та міліцейським свавіллям, не тільки відбираючи бізнес та виганяючи з роботи в нікуди, не тільки перекручуючи історію і скорочуючи медицину та програми, але й залізаючи у відкриту та щиру українську душу, нав'язуючи свій бандитський менталітет. Начебто, беззаконня - це норма, хабарі - це законно, матюки - це правильно, вбивства - повсякдення, і рабство - це нормальний стан. Такого не буде! Неодноразове нехтування Конституцією з боку влади, жонглювання Законом, вибіркове правосуддя положило край терпінню народу та зламало гнилий стрижень, на якому жирувала та почивала «воровська шайка», під назвою влада.

Зробивши з Державного бюджету «воровський общак» і наповнюючи його з легальних і кримінальних джерел, бандитська влада заспокоїлась, відгородившись за наші з вами гроші. Ким? беркутом, та спецзагонами, які замість того, щоб ловити бандитів, оберігають бандитів від нас, та залишаючись неконтрольованою і злочинною по своєї суті. Влада чхати хотіла на народ, оскільки цінність народу не в тому, що він є а те, що гроші приносить. Не можу бути відсторонь від подій, які потужно охопили всю Україну. Влада цинічно брехала весь час щодо підписання асоціації з ЄС, даючи надію на майбутнє кожному українцю, де б вони не знаходились, бути справжньою людиною, в межах країни чи за кордоном. Кожному українцю живому і ненародженому! Влада, брехала весь час, знаючи, що підписання не буде, оскільки європейські цінності передбачають контроль за усіма гілками влади, персональну відповідальність кожного посадовця на всіх рівнях, обраність народом Президента, та парламенту, а не маніпулювання голосами, підрахунками, жонглювання Головою ЦВК - буде не буде, та проплаченими рейтингами, обраність народом суддів, а не зробити «бізнес-проект» заплати за місце і стань суддею, обраність народом прокурорів, а не зірвав «джек-пот» і став державним обвинуватцем, став міліціонером, а не конвектором людської долі в гроші.

Але влада забрехавшись і маючи унікальну властивість з гіршого зробите ще гірше,нарешті проявила своє справжнє обличчя, а точніше, повернулась тим місцем, по якому, згуртувавшись для потужного удару, треба дати копняка раз і назавжди позбувшись від цієї влади, як від тимчасового непорозуміння. І коли наші діти будуть усміхатися і дивитися в майбутнє з надією, тоді і вмирати можна. Слава Україні!
Автор статті: Роман Давиденко

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
Віталька
1 Віталька (Віталька)   • 17:59:22, 25.11.2013 [Материал]

вернувся
RomanDavydenko
3 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 19:31:06, 25.11.2013 [Материал]

я нікуди і не зникав)
RomanDavydenko
2 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 19:05:48, 25.11.2013 [Материал]

розписувати недоліки, моторошно і довго-треба діяти
telefon
4 джавахарлал нюру (telefon)   • 23:02:17, 25.11.2013 [Материал]

Роман, согласен, нынешняя власть работает ТОЛЬКО НА СЕБЯ. Внаглую.
Роман, предположим, команда Кличко - честные люди (далеко не факт).
НО!!!
Посмотрите, с КЕМ связался Удар! КТО с Кличко в коалиции?!
Неонацисты, лоббисты финансово-промышленной группы, которая в контрах с семьёй, бедная сиделица, кроликоподобный денежный мешок...
И Вы с ними собираетесь делать очередное покращення, строить дорогу в Европу?!
Да съешьте свои домашние тапочки, но сначала перечитайте дедушку Крылова: "Когда в товарищах согласья нет..."
RomanDavydenko
6 Роман Давиденко (RomanDavydenko)   • 01:36:08, 26.11.2013 [Материал]

у нас по другому мозги работают, я такого не понимаю, не честно. Меня учили, что такое хорошо, а что такое плохо. Иначе не получается)
Sams2
5 Александр (Sams2)   • 23:13:49, 25.11.2013 [Материал]

"– Где твой преступник? Где он? Иностранный преступник? – глаза регента радостно заиграли, – этот? Ежели он преступник, то первым долгом следует кричать: «Караул!» А то он уйдет. А ну, давайте вместе! Разом! – и тут регент разинул пасть.

Растерявшийся Иван послушался шуткаря-регента и крикнул «караул!», а регент его надул, ничего не крикнул.

Одинокий, хриплый крик Ивана хороших результатов не принес."

М.А.Булгаков. "Мастер и Маргарита"


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо