Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Город » zhitomir » 2014 » Январь » 11
zhitomir Конкурсні торги: діти у житомирських ДНЗ і НВК отримують сертифіковані продукти харчування

zhitomir


Оценка: 3.4/5 Голосов: 17

Конкурсні торги: діти у житомирських ДНЗ і НВК отримують сертифіковані продукти харчування

11.01.2014, 10:22:16 2328 3.4 0

Конкурсні торги: діти у житомирських ДНЗ і НВК отримують сертифіковані продукти харчування
Вчера, 22:33
Упродовж 26-30 грудня 2013 року комітетом з конкурсних торгів управління освіти Житомирської міської ради проведено процедуру розкриття конкурсних торгів на закупівлю продуктів харчування для потреб дошкільних навчальних закладів і навчально-виховних комплексів міста.

На кожний предмет закупівлі (продукт харчування) комітету з конкурсних торгів було надано від трьох до семи пропозицій.

Членами комітету з конкурсних торгів відповідно до статті 28 Закону України «Про здійснення державних закупівель» проводиться робота з розгляду та оцінки поданих пропозицій конкурсних торгів і визначення переможців торгів, з якими у подальшому будуть укладені угоди на постачання продуктів.
Згідно з вищезазначеним законом, учасниками торгів можуть бути як виробники продукції, так і дилери, дистриб’ютори, агенти. Визначальними при акцептуванні пропозиції конкурсних торгів є ціна на продукт та його якість.

Протягом січня 2014 року за скороченою процедурою проводитимуться торги, які були відмінені: на закупівлю риби, масла вершкового, цукру, сиру твердого, печива.

На період проведення торгів та визначення підприємств, які будуть постачати продукти у дошкільні заклади в 2014 році, діють угоди з попередніми постачальниками.

Наразі до дитячих садочків міста постачаються всі необхідні сертифіковані продукти харчування.

Управління по зв’язках з громадськістю
Дзеркало Полісся
 А теперь настоятельная просьба депутатов сделать себе пиар и проследить за правильностью торгов и поставок до того как ВНЕЗАПНО откроется СТРАШНАЯ ПРАВДА, а не в нужный для них момент перед выборами. ОК!

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо