Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юрко » 2014 » Январь » 25
Юрко Ухвала сейму Польщі про ситуацію в Україні

Юрко


Оценка: 2.4/5 Голосов: 17

Ухвала сейму Польщі про ситуацію в Україні

25.01.2014, 15:48:53 1668 2.4 10

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 10
WASP
1 Lawless (WASP)   • 16:04:36, 25.01.2014 [Материал]

Переведи хоть в двух словах на украинский, про что они там говорят.
Юрко
2 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:10:16, 25.01.2014 [Материал]

Та прислухайтесь - мова дуже схожа) Зараз зроблю переклад або знайду десь.
dakar
3 Инспектор Кранник (dakar)   • 16:11:06, 25.01.2014 [Материал]

Реально почти все понятно, даже не ожидал.
HolyWanderer
9 HolyWanderer (HolyWanderer)   • 19:05:40, 25.01.2014 [Материал]

Уже и прыслухайтесь до ляхив, та ще й мова у них дуже схожа... завтра скажете, что даешь польский вторым гос языком?!

С каких пор нам следует поляков слушать, которые всегда стремились только урвать от Украины?
Юрко
10 Юрій Градовський (Юрко)   • 19:15:01, 25.01.2014 [Материал]

В Україні буде лише одна державна - українська!
Юрко
4 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:22:45, 25.01.2014 [Материал]

Сейм Польщі сьогодні одностайно ухвалив спеціальну заяву, в якій закликав учасників протистояння у Києві припинити насильство та розпочати діалог для виходу з політичної кризи. Про це йдеться в заяві, передає УНН. ”Сейм Польщі займає позицію, що, у випадку продовження політики насилля, міжнародна спільнота може застосувати персональні санкції проти осіб, безпосередньо відповідальних за використання сили”, - зазначили депутати. Польський парламент у своїй заяві відзначив, що радикалізація протестів в Україні стала наслідком ухвалених Верховною Радою 16 січня низки законів. ”Сейм Польщі висловлює солідарність з демократичним суспільством України, особливо з усіма тими, проти кого були застосовані репресії та хто постраждав внаслідок сутичок”, - йдеться в заяві. Польські депутати також висловили надію, що Україна залишиться в ”родині демократичних держав”, котра підтримуватиме міжнародні відносини на базі стандартів, визначених Радою Європою.
Джерело: fakty.ictv.ua
wooka
7 Мухрик (wooka)   • 16:52:11, 25.01.2014 [Материал]

невже пшеки бандерлгоів визнають? Хоча, чому б і ні? Концепцію корисних ідіотів ніхто не відміняв.
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:23:33, 25.01.2014 [Материал]

Депутати Сейму Польщі одностайно ухвалили сьогодні резолюцію щодо подій в Україні, в якій ідеться про можливі санкції проти відповідальних за застосування сили в Україні.

«Парламент Польщі вважає, що в разі продовження політики насильства міжнародне співтовариство може запровадити санкції проти осіб, які безпосередньо відповідають за застосування сили. Парламент закликає до пошуку можливостей на міжнародному рівні щодо притягнення до відповідальності тих, чиї дії призвели до трагічних подій в Україні», – мовиться в документі.

У резолюції Сейму зазначено, що поштовхом до рішучих дій опозиції стали ухвалені Верховною Радою 16 січня й підписані президентом Віктором Януковичем закони, які максимально обмежують політичні та громадянські права українців.

Сейм також заявляє, що підтримує міжнародну діяльність із надання допомоги демократичній Україні.

Спікер польського парламенту Ева Копач подякувала всім парламентським фракціям і депутатам за їхній внесок у підготовку резолюції, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.
http://www.radiosvoboda.org/content/article/25241443.html
WASP
6 Lawless (WASP)   • 16:25:02, 25.01.2014 [Материал]

Спасибо
Юрко
8 Юрій Градовський (Юрко)   • 17:11:42, 25.01.2014 [Материал]

Ухвала Речі Посполитої Польської відносно подій в Україні.
"Останнім часом в центрі Києва стались драматичні події із застосуванням сили правоохоронних органів, що привело до смертельних наслідків. Причиною рішучого спротиву опозиції стало прийняття ВР України 16 січня поточного року та підписання Президентом Віктором Януковичем законів, які обмежують маніфестації, свободу слова, інші політичні та суспільні права українців та неурядових організацій.
Сейм Речі Посполитої Польської виражає солідарність з демократичним суспільством України, особливо з усіма тими, проти кого були застосовані репресії та хто постраждав внаслідок сутичок.
Сейм Речі Посполитої Польської стурбований згортанням громадянських прав та свободи слова в Україні. Сейм Речі Посполитої Польської закликає припинити кровопролиття та почати політичний діалог задля розв'язання конфлікту.
Сейм Речі Посполитої Польської можливим до кроків на міжнародній арені задля притягнення до відповідальності осіб, винних в трагічних подіях в Україні.
Сейм Речі Посполитої Польської стоїть на засадах, що в разі продовження подібного міжнародна спільнота може застосувати персональні санкції до осіб, особисто відповідальних за вжиття сили.
Сейм Речі Посполитої Польської докладе всих зусиль для підняття іміджу демократичної України серед міжнародної спільноти.
Сейм Речі Посполитої Польської виражає надію, що Україна залишиться в родині демократичних cуверенних держав, котра підтримуватиме міжнародні відносини на базі стандартів, визначених Радою Европи."


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо